Mate Bulić: Znam Marina otkad je prohodao, ako treba pjevat ću na svadbi

koncert, donja blatnica, Mate Bulić, Grude, lijepom našom, Mate Bulić, blatnica, donja blatnica, Gornja Blatnica, Thompson, Mate Bulić, Marin Čilić
Nakon dugogodišnje veze zaručio se s djevojkom Kristinom Milković (24) koja tenisaču daje bezuvjetnu potporu.

Jednom prilikom našalio se da u njoj ima dostupnog psihologa od 0 do 24 sata. Na društvenim mrežama 28-godišnji tenisač objavio je fotografiju Dubrovnika uz izlazak sunca pa se pretpostavlja da se par u Kristininu gradu i zaručio.

Vijest o zarukama razveselila je obiteljskog prijatelja Čilića, pjevača Matu Bulića.

- Marina znam otkad je prohodao. Moram priznati da Kristinu nisam nikad upoznao, ali sam čuo samo najljepše stvari o njoj. Marin je krasan i odgojen dečko, pa i zaslužuje takvu curu. Ako treba naravno da ću pjevati na svadbi, za koju još ne znam kad će biti - rekao je Mate koji Marinove roditelje poznaje dugih 40 godina. Nakon osvajanja US Opena, za samozatajnu i atraktivnu crnku zainteresirao se cijeli svijet, ali Marin je jako ponosan što je njegova Kristina nakon fakulteta psihologije i politologije zaposlena u jednoj hrvatskoj banci i ne mari za medijsku pozornost.

- Ne daje preveliku pozornost tome. Osim što je primijetila da je više ljudi prepoznaje nakon US Opena. Uvijek se šali na taj račun, ali joj to nije važno - rekao je Marin.

Njezine društvene mreže su zaključane i nema nikakvih ambicija postati zvijezda, a bila je i prva pratilja Miss Alpe Adria 2005. godine. - Nikakav skandal ne veže se uz nju, uvijek je bila draga djevojka i dobra učenica - govore njezini sugrađani iz Dubrovnika.

Njihov fatalni susret dogodio se 2008. na Stradunu. Čilić se tad kao član hrvatske Davis Cup reprezentacije pred crkvom svetog Vlaha družio s mališanima na manifestaciji Kids Day, a upravo je Kristina bila HTS-ova hostesa. Draga Milković, Kristinina majka, ima samo riječi hvale za budućeg zeta.

- Divan je dečko, ljubazan, jednostavan i skroman, čime me i oduševio. Mojoj Kristini ništa nije teško napraviti za Marina, kao ni njemu za nju - rekla je za lokalne medije.

24sata.hr