FOTO/VIDEO  Massimo se vratio na čelnu poziciju HR top 40

Massimo Savić, Herceg Stjepan Kosača, hrvatski dom herceg stjepan kosača, Massimo Savić, Massimo, HR Top 4o
U prvom tjednu 2017. godine došlo je do promjena na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40.

Nakon što su proteklih nekoliko tjedana kako u radijskom eteru, tako i na top listi, dominirale pjesme blagdanske tematike, ovoga puta na čelnu poziciju vratio se Massimo s pjesmom '1000 ljudi'.

21. siječnja Massimo stiže u zadarski Arsenal

Na drugo mjesto smjestila se jedna od najuspješnijih pjesama u protekloj godini Ninina 'Dani i godine', dok je do trećeg mjesta stigla i mlada Mia Dimšić s pjesmom 'Život nije siv'.

Na listu se ovoga tjedna vratilo čak devet singlova, Željko Bebek s pjesmom 'Ja po kafanama', Gibonni s 'Onako, od oka', Crvena Jabuka s 'Dolly Bell', Gea s 'Još te mogu iznenaditi', zatim Ivan Zak 'Za ljubav rođeni', Pavel i 'Vrijeme života', Songkillers feat. Nikola Marjanović i njihov veliki hit 'Nisi tu', Petar Grašo feat. Hana Huljić s pjesmom 'Srce za vodiča' te Mejaši feat. Crvena Jabuka 'Noćima danima'.

I četiri nova singla našla su po prvi put svoje mjesto u prvih 40. Najviši novi ulaz imao je Saša Lozar s pjesmom 'Tebi', nova je i Mia sa svojim najnovijim singlom 'Sanjaj me', Lana Jurčević sa 'Šećeru', te Jole & Luka Basi s pjesmom 'Nisam ja od jučer'.

Na regionalnim listama Massimo je zauzeo većinu prvih mjesta. '1000 ljudi' na čelnim je pozicijama u Gradu Zagrebu, Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj te Istri i Primorju. U Zagorju je na samom vrhu liste Mia s pjesmom 'Život nije siv', dok je dalmatinski broj jedan Parni Valjak sa svojim posljednjim hitom 'Opet se smijem'.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.