Marinu Čiliću ovo je bio poseban Božić

marin čilić

To su dani kada i naši sportaši dolaze kućama, kako bi s obiteljima i prijateljima proslavili blagdan Isusova rođenja. Pobjednici Davis Cupa 2018.

Marin Čilić i Ivan Dodig u Hercegovinu, točnije rodno Međugorje, stigli su nekoliko dana prije blagdana. Kako zbog brojnih obveza i treninga rijetko dolaze u rodni kraj, svaki trenutak su se trudili provesti s obitelji, rodbinom i prijateljima.

Čiliću je ovo prvi Božić sa suprugom Kristinom, a dolazak u Hercegovinu iskoristili su i za izlazak s Marinovom rodbinom. Na Facebook profilu The Basement Puba iz Čitluka objavljena je Marinova fotografija, supruge mu Kristine te Marinova rođaka Jure Vasilja i njegove supruge.

Nakon proslave Božića u Međugorju, Marin se s Kristinom uputio u njezin rodni Dubrovnik.

"Sretan Božić od tima Čilić. Svima želimo mnogo sreće i zajedničkih trenutaka tijekom ovog blagdanskog razdoblja", napisao je Marin pored fotografije na kojoj je sa suprugom u Dubrovniku.

Dodig je izabrao nešto opušteniju kućnu atmosferu. Naime, dolazak u Hercegovinu iskoristio je, između ostaloga, za druženje s kumom Marijom Primorcem u Ljubuškom.

Nakon nekoliko dana opuštanja u obiteljskoj atmosferi, Ivan je zbog obveza jučer otputovao u Indiju, dok Marin na pripreme odlazi ovih dana.