Marijana se uselila Nemešu? Mama na rubu živčanog sloma

marijana, nemeš, Big Brother, Big Brother, marijana, Marijana Čvrljak, nemeš, marijana, Big Brother, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Šibenik, Iva Međugorac, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš
Nakon što se vratio iz Grčke, Nemeš je shvatio da se njegovi osjećaji prema Marijani nisu promijenili pa ju je u inat mami odlučio nazvati i pomiriti se s njom, piše srpski Alo.

- Pomirenje Nemeša i Marijane njegovu majku izbacilo je iz takta. Njemu su mnogi predbacivali da mu majka određuje kako da živi pa se nakon povratka iz Grčke odlučio vratiti u Beograd i pozvati Marijanu, koja je sada s njim u stanu njegovih roditelja. Od onda Nada ima jake glavobolje i stalno hoda s maramom na glavi, a i na rubu je živčanog sloma jer ne može kontrolirati situaciju. S Nikolom nije u kontaktu i boji se da će ga sasvim izgubiti - rekao je dobro obaviješten izvor za Alo i dodao kako je najteže Nemešovom ocu koji pokušava pomiriti sina i suprugu.

Izvor dalje govori kako Nada neće ni čuti za Nemeša dok je on u Beogradu, a neće se ni pomiriti s njim sve dok je Marijana opet u njegovom životu. Tako dok oni rade planove za budućnost ona ih pokušava rastaviti.

- Po cijeli dan bijesni po kući, a nakon što shvati da je nemoćna, legne u krevet i satima ne ustaje. Nemešov otac zabrinut je za njeno zdravlje pa stalno moli sina da se vrati u Požarevac i ostavi Marijanu, ali izgleda da Nemeš neće popustiti - rekao je izvor blizak obitelji Nemešević