Marijana: Po izlasku iz kuće samo želim biti sa svojim roditeljima i djetetom

Big Brother, tamara, seks, Big Brother, Big Brother, izbacivanje, Big Brother, nemeš, marijana, Big Brother, marijana, nemeš, Big Brother, Big Brother, marijana, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, nemeš, Big Brother
Nakon što se Soraja požalila zbog novog mjesta boravka Nikola joj je cinično dobacio da "iziđe kroz zlatna vrata", na što mu je ona uzvratila rugajući mu se da je plakao u ispovjedaonici.

Nikolu se na to unio Soraji u lice, govoreći joj da je sve izmislila, a potom je kazao kako će popričati s njom kada se "strasti smire" te otišao u ispovjedaonicu.

Po izlasku iz ispovjedaonice Nikola je nastaviop provocirati Soraju govoreći kako mu teku suze, na što se u svađu umješao i Lester, pokušavajući smiriti Nikolu.

Soraja je, međutim, brzo ušutkala Lestera te se nastaviula svađati s Nikolom, govoreći mu da se pravi pametan iako ga nitko nije ništa pitao te mu dobacila da ne glumi batinaša i frajera.

Marijanu je pak Veliki brat pozbvao u ispovjedaonicu kako bi je pitao što misli o jučerašnjem izbacivanju. Ona mu odgovara da ne misli ništa i da ni ne zna što bi mislila. Na pitanje kako su ostali ukućani koji su sad na otpadu, Marijana kaže da misli da su dobro i da se drže, ali da ne može govoriti u njihovo ime.

Njoj je, kazala je, nebitno da li se nalazi na otpadu ili u luksuznom dijelu kuće jer je udubljena u neke svoje misli.

Veliki Brat zatim je Marijanu upitao što očekuje kada iziđe iz kuće, na što mu je ona odgovorila kako ne očekuje ništa, već samo da bude sa svojim roditeljima i djetetom.

Također je prokomentirala kako sada ne može promjeniti svoje dosadašnje ponašanje u kući, no bez obzira na sve, otkrila je, ponosna je na sebe koliko je dugo izdržala u kući iako je imala jako teških trenutaka.

Još jednom se Marijana osvrnula i na svoj razbijački pohod po kući, kazavši kako ju je i dalje sram zbog takvog ponašanja, no i kako se nada da ta jedna večer neće sve promjeniti.

izvor: slobodna dalmacija