Marijana: Nemeš više nije moj dečko, spava s drugim ženama

Big Brother, marijana, Big Brother, nemeš, marijana, Marijana Čvrljak, marijana, Big Brother, Big Brother, Marijana Čvrljak, marijana, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother
To što on sad spava između Tamare i Mile, to je sve zbog mog poljupca s Brandonom na djevojačkoj večeri. U drugoj situaciji on to ne bi napravio, rekla je Marijana Antoniji, prenosi 24sata.hr.

Šibenčanka puno razmišlja o Nemešu i teško joj je što su razdvojeni. Pitala je Velikog Brata hoće li ikad ponovo vidjeti svog dragog, no nije dobila konkretan odgovor. Po glavi joj se mota i odlazak iz kuće i situacija u koju će 'uletjeti' kad izađe iz izolacije.

Povjerila se Antoniji koja joj je rekla da prvenstveno treba razmišljati o kćeri. Marijani je također rekla kako nije sigurna da je Nemeš skroz ozbiljan s njom i da ne vjeruje da će izdržati pritisak i zle komentare koji će ih dočekati izvan BB kuće.

Marijana kaže da joj je tako i tako svejedno jer ona i Nemeš više nisu par. To je rekla Nirmalu i Nikoli nakon što je vidjela svog dečka kako leži u istom krevetu s Milom i Tamarom.