Marijana: Majci je bilo loše kad je vidjela što radim s Nemešom

Ne znam čime bi se istakla, obična sam i prosječna cura, prije ovog sam vodila jedan prosječan život. Sa suprugom sam prije braka u vezi bila oko 10 mjeseci, on je jako dobar čovjek i mislila sam da će mi to biti dovoljno do kraja života, da imam nekog uz kog sam sigurna, rekla je Marijana čvrljak (27) u emisiji 'Dobro veče Srbijo' voditeljice Jelene Bačić Alimpić.

Za brak s Ivanom Čvrljkom (32) rekla je da je imao svojih čari jer je imala puno vremena za sebe i godilo joj je što ga nije bilo jer joj nije uspio dosditi, a uskoro je dobila kćerkicu Korinu (2) pa se njome okupirala.
Obećao joj je da će je čekati

Uistinu sam se spremna odreći zgoditka, svega, samo da mi se Nemeš vrati, rekla je i dodala da ga želi vidjeti kako bi sve riješili u četiri oka.

Kaže da Nikoli Nemeševiću nema što opraštati jer je sigurna da je bio pod velikim pritiskom kad je izašao iz BB kuće.

- Prije nego je izašao iz kuće obećao mi je da će me čekati - rekla je Marijana koja reakciju Nemešove majke ne želi komentirati jer, kaže, 'gospođa' ga je vjerojatno htjela zaštititi i dati mu dobronamjerni roditeljski savijet, što nije čudno.
Nije bila pijana svaki put kad se seksala

Kad je u studiju gledala snimku svog i njegovog ulaska u BB kuću jedino što je mogla reći bilo je 'strašno'.

- I ja sam zaboravila da sam udata i on je zaboravio na neke stvari. Strašno je kako su nam na početku rekli da nam je suđeno da budemo zajedno - rekla je Marijana kroz suze i dodala kako se bez obzira na kamere osjećala kao da su ona i Nemeš sami na svijetu, ali je bilo i trenutaka kad se nije mogla opustiti.

- Nisam bila pijana svaki put kad smo vodili ljubav - rekla je Marijana, a voditeljica ju je upozorila da je bilo trenutaka kad je izgledala strašno pijana, razbijala po kući i izgledala kao da se bori.

- Jesam, borila sam se, znam da će netko reći da sam se seksala nakon 10 dana i da to i nije neka borba, ali ipak sam i vagala i preračunavala - rekla je Marijana te dodala da se bojala reakcija i supruga i ljudi, ali htjela se boriti.

Bila se spremna rastati čim je shvatila da je veza s Nemešom prava stvar. Njen suprug Ivan Čvrljak krenuo je, kaže Marijana, svojim putem.

- Rastajemo se, naravno, to barem nikad nije bilo upitno - kaže.
'Majci je bilo loše kad je vidjela što radim'

Nedugo nakon izjave da se odriče svoje kćeri, Ivo Kovačević povukao je to. Marijana svom ocu to ne zamjera, kaže da je cijeloj obitelji njeno ponašanje u BB kući bio veliki šok.- Nisu mogli vjerovati da sam toliko slobodna i da se tako ponašam bez obzira na to što sam udata i što imam dijete. Prihvatili su to ipak, stali na moju stranu jer su vidjeli da su moji osjećaji iskreni - rekla je Marijana.

- Majci je bilo loše kad je vidjela što radim. Protivila se mom odlasku u show, a nije se mogla ni nadati da će se nešto tako dogoditi - kaže Marijana te dodaje da ju je majka zagrlila kad ju je vidjela nakon 106 dana i rekla joj da je razumije i podržava te da je njena sreća u pitanju.
'Spasila' je psihologinja

Pomoć psihijatra nije zatražila nakon izlaska iz kuće, ali prije izlaska iz kuće razgovarala je s psihologinjom koja ju je pripremila na to što je čeka vani.

- S njom se (psihologinjom) i dalje čujem jer ovo sve zaista nije lako. Ne znam bi li mogla podnijeti sve to bez nekog s kim mogu pričati - rekla je Marijana te dodala da je u Big Brother kući griješila i da je svjesna toga, ali našla je ljubav svog života.

Ne razmišlja o muškarcima niti kako će je doživljavati u budućnosti zbog toga što je učinila, ona želi samo Nemeša, piše 24sata.hr