FOTO  Manekenka koju je bivši zalio kiselinom odlučila pokazati lice

Gessica Notaro
On joj je, nakon što je prekinula s njim u kolovozu prošle godine, u siječnju bacio kiselinu u lice. Gessica je mjesecima živjela pod maskom. U emisiji Maurizia Constanza, Notaro je pričala prekrivena maramom, no onda ju je skinula.

- Želim da svi vidite što mi je učinio. To nije ljubav - rekla je Gessica koja će morati čekati godinu dana prije no što se podvrgne plastičnim operacijama kojima bi rekonstruirala lice.

Talijanska misica prošli tjedan je prvi put otkrila detalje stravičnog napada te progovorila o teškim posljedicama s kojima se svakodnevno nosi.

- Čak i kada ću se izliječiti, imat ću emocionalne ožiljke do kraja života. Svaki put kada izađem iz automobila i krenem kući, proživljavat ću tu scenu - rekla je Gessica koju je Tavares napao jer se nije mogao pomiriti sa završetkom njihove veze. Napao ju je kada je izlazila iz svog automobila te joj izlio cijelu bocu kiseline na lice.

U vrijeme napada bila je aktivna zabrana prilaska koju je Gessica zatražila na sudu jer joj je prije toga više puta prijetio. Tavares trenutno čeka suđenje u pritvoru.