Maja Morales: Za seks su mi nudili od 500 do 5.000 eura

Maja Morales, Maja Morales, eskort, Maja Morales, seks, Maja Morales, skandal, seks, prostitucija
Maja Morales, koju su mediji spominjali kao jednu od najtraženijih prostitutki Nebojše Perunovića zvanog Pančo, stacionirala se u Beogradu. Tvrdi da su je greške iz prošlosti skupo stajale i da, kada bi mogla vratiti vrijeme, nikada ne bi bila tako naivna.

- Uništili su mi život i sigurno ću tužiti hrvatske medije koji su prenijeli vijest da sam se bavila prostitucijom - govori Maja.

"Sve je počelo nakon slikanja za Playboy"

- Istina je da poznajem Panča, ali zaista nikad nisam legla u krevet s nekim za novac. Upoznala sam ga u njegovoj teretani. Znala sam da ima kontakte s moćnim ljudima, biznismenima koje sam željela upoznati kako bi mi pomogli u karijeri. Prihvatila sam sve njegove pozive na večere, a on me upoznavao s prijateljima i poslovnim suradnicima. Bila sam svjesna da me iskorištavaju, ali očajnički sam željela snimiti pjesmu i zato sam se nalazila s njima. Kasnije su uslijedili pozivi na jahte i privatne zabave, ne samo od tih biznismena već i od mnogih poznatih sportaša. To nisam prihvatila - izjavila je Maja.

Iako tvrdi kako nikada nije primila novac za seks, Maja ne poriče da je takvih ponuda bilo mnogo.

- Otkad sam se slikala za Playboy, te ponude nisu prestajale. Mnoge javne osobe u Hrvatskoj su mi nudile od 500 pa sve do 5.000 eura za seks. Nisam to prihvatila. Pokušala sam prekinuti taj "začarani krug", a Pančo mi je počeo prijetiti - kaže za Kurir Maja Morales.