Ljepotan iz Mostara promovira poznati američki brend

ajdin sefer, mostarac, maneken, glumac

Mostarac Ajdin Sefer pojavio se u reklami poznatog američkog brenda JBL, koji je poznat po najskupljoj audioopremi. Sefer ni slutio nije da će reklama iz Los Angelesa s njegovim likom stići i do daleke Indonezije.

Ponosan sam

- Prijateljica mi je poslala fotografiju mog postera u Indoneziji, ponosan sam da smo stigli tako daleko. Inače, za ovaj brend radio sam reklamu i slikanje – rekao nam je Sefer.

Naš maneken i glumac uspio je još jednom da svojim likom obiđe svijet, prvi put se to desilo prije nekoliko godina, kad se pojavio u glavnoj ulozi spota Lady Gage G.U.Y., što mu je bila odlična ulaznica za daljnje poslove.

Times Square

Sefer se prošle godine pojavio i na mjestu o kojem brojni manekeni i glumci širom svijeta sanjaju, na Times Square u New Yorku, gdje je na videozidu na ovom čuvenom mjestu osvanuo kao jedan od likova iz animiranog filma „Izbavitelji“ ispred kompanije „Disney“.

Lijepo ponašanje

- Sav onaj ahlak, to jeste lijepo ponašanje, koji su roditelji donijeli iz Bosne i Hercegovine, prenijeli su na mene. Trudim se da ne zaboravim maternji jezik, družim se s ljudima koji vuku iste korijene i nikad neću zaboraviti ko sam i odakle sam – rekao nam je svojevremeno Sefer, donosi Dnevni avaz.