Lana Jurčević pokazala lice bez šminke i poručila: 'Odavno sam prestala šarmirati svojim prekrasnim izgledom'

Lana Jurčević, pjevačica, instagram, nova objava

Pjevačica Lana Jurčević, od nedavno poduzetnica, nema problema s pokazivanjem izdanja na kojima je potpuno drugačija, nije ulickana kao na pozornici ili prilikom pojavljivanja na nekom događanju. To Lana Jurčević čini često, budući da i tako izgleda besprijekorno. Ovog puta je uz pokazivanje lica bez šminke imala i zanimljivu poruku.

Od objava fotografija na Instagramu puno joj je draže snimanje video priča pa gotovo svakodnevno s fanovima dijeli svoja razmišljanja, pokazuje se u raznim situacijama.

 

"Odavno sam prestala šarmirati svojim prekrasnim izgledom zato što me nije briga što tko misli", rekla je kroz smijeh u svojoj najnovijoj objavi Lana Jurčević. Pokazala je kako je izašla iz frizerskog salona i s bojom na kosi hoda po parkingu, a fanovima je poručila da se, ako je ne mogu gledati u takvoj verziji, 'uključe' na njezin profil u petak. Obaveze između pjevačke karijere i vlasnice brenda 'La PIEL' rezultirane su natrpanim rasporedom.

Za svoje nastupe i javna pojavljivanja najčešće se uređuje sama.

"90 posto vremena sam bez šminke, iako ju volim. Za koncerte se u većini slučajeva sama šminkam, jer me to opušta i kroz to se nekako 'igram'. Tad koristim boje koje u privatnom životu nikada ne bih. Zabavni su mi ti različiti svjetovi koje vodim između privatne Lane i one na sceni", izjavila je ranije.

(tportal.hr)