Lady Gaga sletjela u Zagreb! S Plesa se uputila ravno u Arenu

Lady Gaga stigla je u Zagreb! Svojim privatnim zrakoplovom sletjela je u zračnu luku Pleso nešto prije pola sedam, nakon čega se Mercedesom S klase, u pratnji policije, uputila ravno za Arenu Zagreb gdje je očekuje tonska proba prije večerašnjeg koncerta. Na putu prema gradu Gagin su Marcedes pratila i dva autobusa u koji se najvjerojatnije smjestio dio ekipe koji je došao s njom avionom.

Gaga nije tako, kako je bilo očekivano, otišla u hotel The Regent Esplanade koji je već od ranog jutra bio je pod opsadom obožavatelja planetarno popularne američke pjevačice. U javnost je, naime procurila informacija da će ekstravagantna pop pjevačica prije koncerta u Areni Zagreb odsjesti u najljepšem zagrebačkom hotelu, pa su poklonici Lady Gage ispred hotela čekali ne bi li se uživo poklonili svojem idolu.

Od ranog jutra mijenjala je termin dolaska. Prvo je bilo najavljeno da se Lady Gagu očekuje na zagrebačkom aerodromu oko tri sata ujutro, potom iza podneva. Sletjela je oko 18.30.Nije se znalo ni u kojem će hotelu odsjesti. Navodno je popularna pjevačica svoju rezervaciju hotela odlučila obaviti tek kada sleti u Zagreb i tek nakon što dobije informacije o tome jesu li za njeno privremeno boravište u Zagrebu otkrili mediji.

Isto tako, procurila je i informacija da je Lady Gaga, koja je samo od ove turneje već zaradila 200 milijuna dolara, bila nezadovoljna iznimno visokom cijenom soba u hotelu The Reagent Esplanade te je zaprijetila kako će odabrati neki povoljniji smještaj u Zagrebu.

Pjevačica je navodno zatražila da joj djelatnici hotela osiguraju "nevidljivost", odnosno da joj omoguće da je nitko do gostiju ne vidi dok bude boravila u hotelu.

Informacije iz hotela, stizale su pak na kapaljku.

- Dio njene ekipe, čine se producenti, su se već smjestili, a hoće li i Lady Gaga odjesti kod nas, zaista nemam pojma - rekao je jedan od konobara.

Dok se čekao dolazak Lady Gage, svoje sobe već su čekirali članovi američke rock grupe "Semi Precious Weapons", koje je ekstentrična pjevačica odabrala da joj na turmneji "Monster Ball" bude predgrupa. Svojim izgledom nimalo nisu zaostajali sa modnim stilom Lady Gage, a posebno uočljiv bio je frontman grupe Justin Tranter koji je pred obožavatelje Lady Gage izašao u uskim izlizanim trepericama i plavim visokim čizmicama s vrtoglavo visokim potpeticama.

- Prvi put smo u Zagrebu i vrlo smo sretni što smo predgrupa Lady Gagi. Ona je naš veliki fan, mi smo naravno njeni veliki obožavatelji - rekao je kratko Justin Tranter.

izvor: jutarnji.hr