Kćerka Michaela Jacksona se pohvalila novim tetovažama

Paris Jackson

... dočekala u sasvim novom izdanju.

Osim što je promijenila frizuru, svoje tijelo ukrasila je sa čak šest novih tetovaža. Posljednja u nizu je privremena tetovaža na unutrašnjosti usnice, posvećena najdražem joj bendu, Motley Crue.

Njenu tetovažu vidio je i bubnjar benda, Tomi Li (53) te joj napisao da je 'predivno stvorenje'. Prije samo nedjelju dana, Paris je istetovirala riječi 'Queen of My Heart' ('kraljica moga srca') na ruci, rukopisom njenog pokojnog oca, Michaela Jacksona.

Na zglobu joj je osvanuo i lotos ispod kojeg stoji riječ napisana na kineskom, posvećena njenoj baki Katarini. Prije toga, pohvalila se tetovažom na ramenima, na kojoj piše 'Faith, trust and pixie dust' ('vjera, povjerenje i vilenjačka prašina').

Jacksonova kćerka nedavno se obrušila na 'fanove' koji od nje, kaže, imaju smiješna očekivanja te je obećala da je to neće uništiti, kao što je uništilo njenog oca.

Napisala je da ima brojne obveze, uključujući i redovne odlaske na sastanke liječenih alkoholičara. Paris se četiri godine nakon smrti oca pokušala ubiti tako što je prerezala vene i popila veću količina tableta.