Josip Ivančić i Mate Bulić snimili pjesmu koja će rasplakati iseljenike

Pemijera pjesme "Na livade rosa pala" koju izvode Josip Ivančić i Mate Bulić.

Tekst pjesme potpisuje Nenad Ninčević, aranžman Branimir Mihaljević. Pjesma govori o muškarcu koji žali za odlaskom iz domovine i nadi da će se jednom vratiti.

Inače, Josip Ivančić i Mate Bulić su omiljeni izvođači u dijaspori gdje su zajedno odradili bezbroj koncerata, no ipak ovo im je prva zajednička pjesma za koju oboje vjeruju da će biti uspješna i nova himna iseljenika kojih je nažalost svakim danom sve više i više. Obojica su složni da bi više voljeli da se ljudi ne moraju iseljavati iz države u potrazi za boljim uvjetima.

Srce mi je puno kada vidim krcate trgove, kafiće i parkove naših navijača diljem Hrvatske i inozemstva koji iz petnih žila navijaju za našu reprezentaciju. Stoga ovim putem pozivam sve Hrvate u tuđini da nose Hrvatsku u srcu i da se jednog dana vrate i stvore svoju novu i bolju budućnost na hrvatskoj zemlji među svojim ljudima izjavio je Josip Ivančić

Josip se 2011. vjenčao s manekenkom Jelenom Bosančić (35) s kojom ima sina Tomu (5). Par živi u Splitu i krajem kolovoza očekuje rođenje drugog djeteta.

09.07.2018 u 15:46