Još jedan skandal u kojem je glavna akterica Severina

severina
Severina Kojić se našla pod povećalom javnosti nakon što je Srpski telegraf objavio da je njezin odvjetnik Dario Budimir ponudio pravnici iz odvjetničkog ureda Vladimira Terešaka, koji u sporovima protiv pjevačice zastupa njezinog bivšeg partnera i oca njezinog sina Milana Popovića, da se udruže i zajednički izvuku što više novca iz srpskog poduzetnika.

Odvjetnik splitske pjevačice neimenovanoj je pravnici prišao u Zagrebu na božićnom domjenku odvjetnika, piše Srpski telegraf.

"Trebali bismo zajedno odraditi naivnog Milana Popovića. Trebali bismo se dogovarati oko svih sudskih postupaka koje vodi sa Severinom, a onda izvući što više love iz njega", navodno je rekao Budimir, tvrdi anonimni izvor za Srpski telegraf.

"To je istina! Budimir je prišao mojoj zaposlenici i ponudio joj da dogovorno rade na štetu Milana Popovića", potvrdio je za Net.hr Popovićev odvjetnik Vladimir Terešak, dodavši: "Rekao je da će joj platiti deset puta više nego Popović prihvati li njegovu ponudu."
Severinin odvjetnik imao je i seksistički ispad prema dotičnoj pravnici, potvrdio je Terešak, no nije želio govoriti o detaljima.
Nakon što je Net.hr objavio tekst o navedenoj nemoralnoj ponudi odvjetnika hrvatske pjevačice, oglasio se i njezin menadžer Tomislav Petrović.
"Milan Popović sve to radi isključivo iz svog osobnog interesa i ne razumije da time nanosi ogromnu i nepopravljivu štetu svome djetetu. Za razliku od Milana Popovića, Severini i njenim odvjetnicima je na prvom mjestu interes djeteta pa samim time ne treba očekivati njihovo sudjelovanje u ovoj Popovićevoj medijskoj farsi", stoji u službenom priopćenju menadžera pjevačice.