Jelena Veljača pokazala kako se zabavlja s dečkom kojeg je dugo skrivala

Jelena Veljača  i dečko

Jelena Veljača objavila je romantičnu fotku s dečkom kojeg je dugo skrivala od javnosti i oduševila pratitelje.

"Evo i jel fer da ja jedina nikad nisam snimila reklamu za pivo a tolike su se ispile radi mene", napisala je uz fotku na kojoj pozira u zagrljaju svog dragog koji u ruci drži pivo. "Ono kad dobiješ fotku sa zadnjeg partija na mail za dobro jutro", dodala je u hashtagovima.

Jelena Veljača  i dečko

"Koja cool fotka", "The fotka. Ljubav i neka lijepa energija", "Predivni ste", "Super fotka", bili su neki od komentara.

Jelena je u vezi s Ivanom Galeom, direktorom prodaje RTL-a, a početkom ovog mjeseca je na Instagramu objavila njihov zajednički selfie.

O njenoj vezi počelo se nagađati početkom godine, nakon što je glumica objavila fotku s proslave Božića na kojoj, uz nju i njenog bivšeg muža Dražena Čučeka, pozira i Gale. Da se razvodi od Čučeka, objavila je četiri mjeseca ranije.

Međutim, onda se neko vrijeme nisu mogli vidjeti zajedno u javnosti zbog čega su krenula šuškanja o prekidu. No njih su dvoje i tad ostali vjerni svojoj odluci da privatni život zadrže za sebe pa šuškanja nisu komentirali. Da su još uvijek zajedno potvrdili su zajedničkim pojavljivanjem na jednom glazbenom festivalu u Zagrebu u lipnju ove godine.