JELENA VELJAČA 'Ostala sam neopisivo lako trudna'

jelena veljača, instagram, objava

Glumica, scenaristica i aktivistica Jelena Veljača na društvenim mrežama često objavljuje obiteljske trenutke, a danas se na Instagramu uz fotografiju s kćerkicom Lenom odlučila oprostiti od godine na izmaku, ali i desetljeća iza nas.

Jelena je pokraj fotografije napisala i pobrojala sve što joj se dogodilo u proteklih deset godina.

'Vratila sam se u kazalište, snimila sam divne serije, zaljubila sam se, ostala sam neopisivo lako trudna, imala sam fantastičnu trudnoću, rodila sam čudesno dijete, majčinstvo je sve čemu sam se nadala i mnogo više od toga, promijenila sam dvije televizije, dvije zemlje, naišla na fantastične ljude a prvenstveno snažne žene, i zapalila sam onu iskru o kojoj svi maštamo - da možemo promijeniti komadić svijeta koji ostavljamo djeci.

Desetljeće je bilo fantastično. Iduće godine samo da bude ovakvih trenutaka kao sa slike, to je dovoljno! Hvala vam svima što ste dio moje priče - zaključila je Jelena.

U komentarima su joj se odmah javili brojni pratitelji koji su je nazvali "čudesnom ženom".

- Inicijativa Spasi me je nešto najbolje što se desilo za područje Balkana! Žene se povezuju i prijavljuju i pomažu si savjetima. Hvala na tome što si kao javna osoba preuzela na sebe taj rizik i aktivizmom se zauzela za ostale žene - napisala joj je jedna pratiteljica.