Jelena Rozga: Ne bih voljela da se neka žena zaljubi u mene

Jelena Rozga, ljubav, karijera
Tim povodom pjevačica je samo za Tportal progovorila o ljubavi, zavođenju, zdravlju, karijeri...
- Plavuše se sigurno dobro zabavljaju. Meni je baš lijepo u životu. Kad idem na putovanje izvan Hrvatske na odmor, obično idem u Grčku ili Italiju i baš uživam. Oni baš vole plavuše, kad je najveća gužva u restoranu, nađu mjesto za mene iako ne znaju tko sam ja, smije se pjevačica. Nikad nije imala drukčiju boju kose osim plave.
Iako stalno ističe kako ima dečka, još ga nitko nije vidio pa u javnosti kolaju razne priče koje je, kaže, već jako živciraju.
- Dok ne budem sigurna da je to - to, neću ga pokazivati (smijeh). Sve što u životu radim prvo pomislim na svoju obitelj i na svoje dijete koje ću imati jednog dana. To je najveći razlog zašto ne želim istupati u javnosti. Uvijek idem srcem u životu, ali mi smeta što će danas-sutra moje dijete čitati o ljudima s kojima su me spajali. To mi zaista ne treba, kaže Jelena.
Dodaje kako često razmišlja o vlastitoj obitelji i djeci.
Iako je zauzeta, muškarci joj ulijeću s različitim upadima i udvaranjima.
- Svakoj ženi godi kad joj netko pokloni pažnju, da bilo kakav kompliment. Neka pokušavaju, ali vjerojatno će odgovor biti ne. (smijeh) Bilo je svakakvih pa i degutantnih, ali i originalnih uleta koje ću pamtiti cijeli život, rekla je Jelena.
Na pitanje jesu li joj se ikad žene udvarale, kaže da jesu, ali da nije išla za time.
- Lijepo je dobiti kompliment od žena. Kaže se da kad ti žena udijeli kompliment, onda je zaista tako. Ne bih voljela da se neka žena zaljubi u mene, ističe.
Za njezinu vitku liniju zaslužna je genetika, stresan tempo života te štitnjača. Jelena već devet godina boluje od hipertireoze, autoimunog poremećaja.
- Svako jutro mi počne hormonskom terapijom, redovito idem na preglede. Preemotivna sam, budala, smije se Jelena.
Od stresa se brani spavajući, odlaskom u duge šetnje sa svojim psićem, a najviše joj godi kad pobjegne kući u Split, gdje je okružena obitelji i gdje puni energiju, piše Tportal.