Jasna Gospić za 40 godina rada na estradi snima album dueta

Jasna Gospić
Naša glazbena diva naredne godine obilježava 40 godina pjevačke karijere, koliko je prošlo od kada je na „Vašem šlageru sezone" izvela pjesmu „Dođi u pet do pet". Upravo četiri desetljeća rada na estradi namjerava obilježiti CD-om dueta sa dragim kolegama.

- Sve su to ljudi koji su na neki način ostavili traga u mojoj karijeri. Tako će se na albumu naći zajedničke pjesme sa Davorinom Popovićem, Kemalom Montenom, Halidom Bešlićem, Željkom Samardžićem, Franom Lasićem, Duškom Kulišem, Sergejom Ćetkovićem, Goranom Karanom... Imam još neka iznenađenja, ali imena neka ostanu tajna. Zahvaljujem se svim autorima, a posebno mladom i nadarenom Dženanu Jahiću, koji se pojavljuje kao autor na čak dvije pjesme. On je stvarno jedan vanserijski talent pred kojim je velika karijera. Dženan je uradio tekst i glazbu za pjesmu "Samo jedna noć" za duet sa Franom Lasićem za koju ću u studenom snimiti i spot. Na kraju se moram zahvaliti i dragom Marinu Meštroviću, koji fantastično aranžira u stvarno predivnoj atmosferi - kaže Jasna Gospić.

Popularna pjevačica namjerava ovu značajnu godišnjicu karijere obilježiti i jednim koncertom u Sarajevu, ali, kako kaže, bitno je da se sve planirane pjesme završe.