FOTO  Jajčanka Ivana Rajić-Hrnjić u utrci za titulu 'Germany’s Next Topmodel 2018.'

Ivana Rajić-Hrnjić

Velike šanse

- Posljednje dvije godine živim u Njemačkoj, kao i brojni građani BiH otišla sam za boljim životom. Od 16. godine sudjelovala sam na raznim izborima ljepote - govori Rajić-Hrnjić.

Domaćin ovog popularnog šoua je supermodel Heidi Klum, a djevojke koje stignu do završnice dobiju mogućnost da rade s poznatim svjetskim dizajnerima i prošetaju najpopularnijim modnim pistama.

- Već 12 godina pratim „Germany's next Top Model by Heidi Klum", jednu od najgledanijih emisija u Njemačkoj, ali i šire. Ona traži svake godine nove modele, nova lica, koja će osvajati svjetske modne piste. To je uvijek bio moj san, sudjelovati na ovom prestižnom natjecanju. Sada, kada već živim u Njemačkoj, moj san se činio realnijim - ističe ona.

Prijavila se na nagovor supruga Sanela, a smatra da je to velika šansa koja joj može pomoći u njenoj karijeri. Gledatelji će moći pratiti natjecanje od 8. veljače na njemačkoj televiziji „ProSieben".

Prvi kasting

- Otišla sam na prvi kasting koji je bio u Hanoveru i prošla dalje, a mojoj sreći nije bilo kraja. Uvijek je uz mene moj suprug Sanel, koji je i moja najveća podrška. Iz jednog kastinga u drugi na kraju završim u top 50 najljepših djevojaka u Njemačkoj. I cijela ova priča će početi na Karibima - ističe Ivana.

Članovi žirija

U 13. sezoni šoua „Germany's Next Topmodel" članovi žirija su

Tomas Hayo i Michael Michalsky, dok je predsjednica žirija Hajdi Klum.

- Mihael i ja smo naš tim veoma pažljivo odabrali. Pokazat ćemo Heidi Klum veliki broj jakih osoba koje imaju šansu da postanu top-modeli - rekao je Hayo za „Pro Sieben".