Istina o hrvatskom skandalu na Eurosongu

. Kao prvo, izjava da sam uhvaćena na kameri kako pakiram slike u kofer u sobi je smiješna jer ne postoje nikakve kamere u sobi. Menadžer hotela koji je imenovan u Kuriru te potvrdio priču i izjavio kako naša delegacija stvara nerede nije stvarna osoba. Službeni menadžer hotela Hilton se čak ispričao i potvrdio nepostojanje dotičnog Mehmedova', izjavila je za Dnevnik.hr osobno Ivana Čabraja.

Osim optužbi za krađu, u medijima se može pročitati i kako su hrvatske pjevačice u pijanom stanju kasno navečer hrvatskim zastavama udarale po vratima ostalih delegacija te da je zbog toga intervenirala i policija.
'Navod da sam ja bila zatvorena dva dana pa nisam mogla prisustvovati na službenom hrvatskom partiju također je neistinit što možete provjeriti na službenim fotografijama te mom Facebook profilu. Žao mi je što je ova priča zasjenila sve pozitivno ovdje, a to je predivna pjesma Nine Badrić, njezin nastup i cijela pozitivna atmosfera u našem timu. Mi smo ekipa koja je stalno uz gitaru producenta Ante Gele i pjevamo dok smo u gradu, autobusu, hotelu i na probama. Tko zna, možda baš to nekom smeta', rekla nam je Čabraja, zahvalivši pritom svima koji podržavaju Hrvatsku na Eurosongu