Hrvatsku je osvojila devedesetih, a onda je uslijedila i ljubav sa starijim moćnikom

thalia , tommy mottolo

'Rosalinda' je rasturala gledanost krajem devedesetih, a glumicu koja ju je utjelovila hrvatska publika nikada nije zaboravila. Radi se o Thaliji, danas 48-godišnjoj pjevačici i glumici koja je u svojoj zemlji jedna od najvećih zvijezda. U seriji 'Rosalinda' utjelovila je glavnu ulogu - onu mlade prodavačice cvijeća koja se udaje za bogatog mladića i s njim dobiva dijete. Nepotrebno je reći da ih loši ljudi razdvoje, ona završi u klinici za mentalno zdravlje, kasnije pobjegne, postane pjevačica... Dugačak je to niz nesretnih i nevjerojatnih okolnosti, a njime je 'Thalia' zaista oduševila.

S čelnikom Sony Musica u braku je skoro 20 godina

Thalia je rođena kao Ariadna Thalia Sodi Miranda, nazivaju je kraljicom telenovela i latinskog popa, i to ne bez razloga. Naime, prodala je preko 40 milijuna albuma širom svijeta kao solo umjetnica i smatra se jednom od najprodavanijih latinskih glazbenica svih vremena. Zahvaljujući glumačkoj karijeri, Thalia je globalna televizijska ikona.

Zbog pjevanja je u međuvremenu zapustila glazbu, no u svoj popis interesa i zanimanja dodala je i onaj kreiranja odjeće. Uspješna je u karijeri, ali i ljubavi. Već je skoro 20 godina u braku s Tommyjem Mottolom, bivšim suprugom Mariah Carey. Iako ih dijeli razlika od 22 godine, to im nije nimalo narušilo sreću ili sklad. Par ima dvoje djece - sina i kćer te su pravi primjer skladnog para.

https://www.instagram.com/p/B2ITI5LBwkf/?utm_source=ig_embed

Oteli joj dvije sestre, a kasnije su je one javno i napale 

Iako je generalno sretna i stabilna i privatno i poslovno, Thalia je doživjela i negativne stvari, a veliku traumu ostavila joj je otmica njezine dvije sestre. Sve se dogodilo u rujnu 2002. godine, a djevojke su puštene nakon 18, odnosno 36 dana od otmice koliko je prošlo do puštanja druge sestre - Ernestine. Thalia je kasnije izjavila da se osjećala krivom što su joj sestre otete, a one su o svemu napisale knjigu i javno se s glumicom prepucavale.

To nije sve, glumici je prije više od deset godina dijagnosticirana i Lajmska bolest. 'Znojila bih se kao nikada prije, sve me boljelo, kosa mi je počela ispadati', pričala je Thalia o simptomima bolesti koja ju je potpuno zatekla. Iako se s time ne nosi lako, uspjela se vratiti u konačnici normalnim životnim aktivnostima.

https://www.instagram.com/p/B1kBkIOBRRL/?utm_source=ig_embed