Hrvatica spremna za Zadrugu: 'Moj plan je pokoriti estradu'

zadruga

Iva Grgurić (25) jedina je Hrvatica koja večeras ulazi u srpski reality show Zadruga. Ova atraktivna Slavonka sa zagrebačkom adresom spremna je za 'borbu', a nakon izlaska planira 'pokoriti' estradu. 

U životu sam svašta prošla i iz svake situacije izašla sam kao pobjednik. Ovaj projekt smatram jednim velikim izazovom u kojem ću dokazati gledateljima kakva sam osoba. Nije lako biti zatvoren u kući s pedesetak različitih profila, ali bez obzira na to, znam se snaći u svakoj situaciji i iz nje izvući ono najbolje - rekla nam je atraktivna Iva, a na pitanje što možemo očekivati od njezinog sudjelovanja, odgovorila je kratko - očekujte neočekivano.

zadruga

S obzirom na to da projekt 'Zadruga' traje punih 11 mjeseci, Ivi koja je najavila borbu 'do kraja', najviše će nedostajati obitelj i prijatelji. 

Razdvojenost od obitelji i prijatelja najteže će mi pasti. Također, nedostatak intime - koja će mi biti oduzeta. Ja sam odlučila graditi svoju karijeru i smatram kako je ulazak u Zadrugu odlična 'prečica' za blistavu i kvalitetnu budućnost - dodaje.                                              zadruga

Za razliku od većine natjecatelja koji tvrde kako u reality ulaze bez 'asa u rukavu', Slavonka nam je otkrila kako ima razrađenu taktiku.

Nemam iskustva s reality projektima, ali imam dobru taktiku. Neću otkriti kakvu s obzirom na to da neki planovi trebaju biti misteriozni - rekla je Iva koja je nedavno izašla iz dugogodišnje veze. O ljubavnoj vezi u realityju ne razmišlja, ali kako kaže, nikada ne reci nikada.                                                                                                                               zadruga

Nikada ne bih ušla u reality s ciljem da nađem novog dečka. Iskreno, ne vjerujem da ću se zaljubiti. Još uvijek imam osjećaje prema jednoj osobi - priznala je Iva koja ima ozbiljne planove nakon izlaska iz showa. Iako ne želi otkrivati detalje, dala je naslutiti kako će se pokušati probiti i u pjevačke vode.     

zadruga

- Oduvijek volim i pratim glazbu. Tijekom osnovne škole pohađala sam i glazbenu. Imam sluha, stas i glas, a moj plan je nakon izlaska pokoriti estradu. Cijeli svoj život pjevam u kadi i mogu reći da imam više iskustva nego ovi na estradi - zaključila je atraktivna Iva kojoj su obožavatelji već posvetili nekoliko stranica na Instagram profilu.