Hrvatica razvodom zaradila 1,2 milijarde dolara

Slavica Ecclestone
... budući da se među njima našla bivša žena vlasnika Formule 1 Slavica Ecclestone.

Na prvom mjestu našao se George Lucas, čovjek koji je stvorio "Ratove zvijezda", a čije se bogatstvo procjenjuje na 5,1 milijardu dolara. Slijedi ga reditelj Stiven Spielberg sa 3,7 milijardi dolara. Na trećem mjestu našla se konačno i jedna žena, a u pitanju je voditeljica Oprah Winfrey, koja je "teška" 3,2 milijarde dolara.

Iza nje, na četvrtom mjestu, nalazi se glumica Jami Gertz, koja je tijekom karijere zaradila dvije milijarde dolara, i za njom kaska glazbenik Paul McCartney sa zarađenih 1,2 milijarde dolara.

Na šestoj poziciji je Slavica Ecclestone, bivša supruga vlasnika Formule 1 Bernija Bernie Ecclestone, a koja je inkasirala 1,2 milijarde dolara.

Međutim, razlika je ogromna - Hrvatica je taj novac zaradila udajom, odnosno razvodom. Slavica Radić je iz Rijeke u Hrvatskoj, a s Bernijem je bila u braku od 1985. do 2009. godine. Upoznali su se 1982., kada je tadašnja manekenka imala samo 23 godine na jednoj trci u Italiji.

- Makni se odavde - obratio joj se Berni tada.

- Ostajem ovdje - odbrusila mu je, ne znajući čak ni s kim razgovara.

- Ako mi se još više približiš, udarit ću te - dodala je Slavica i impresionirala ga je drčnim stavom i temperamentom.

Mediji su u nekoliko navrata pisali kako su Berni i Slavica imali veoma turbulentan brak i da ga je ona tukla, kao i da je par puta viđen u javnosti s modricama koje mu je upravo ona napravila.

Jednom prilikom pojavio se u uredu s ogromnom modricom, priznavši da je baš njegova supruga kriva za nju, a sve jer ga je vidjela s lijepom manekenkom.

Pričalo se i da ga je jednom udarila u automobilu jer je prebrzo vozio, a da je on potom napustio vozilo plačući. Par ima dvije kćerke Tamaru i Petru.

Iza ove slavne Hrvatice našli su David Copperfild, J. K. Rowling, obitelj Kardashian, ay-Z, Madonna...