Hercegovka Matea se plasirala u finale Supertalenta

Supertalent
Svojim nastupima finale su izborili Emil i Matea te plesna skupina Ritam zona. Oni su se pridružili dosadašnjim finalistima među kojima su Antonia Dora Pleško, Flipping Art, Martin Kutnar, Step boysi, Gabrijel Čačić i Scifidelity orchestra, Pavao Anić te Nina i Marin.

Evo kako je tekla večer:

Petu polufinalnu večer otvorio je par kojeg ne spaja samo međusobna ljubav, već i ljubav prema plesu. Oni su Emil i Matea. Dolaze iz Zagreba i zajedno plešu već pet godina. Izuzetno atraktivnom koreografijom s "lebdećim" elementima prenijeli su neviđenu energiju i publiku ostavili u transu, a žiri bez komentara.

Riječi pohvale Martina je jedva izustila. "U audicijskom dijelu ostavili ste iznimno snažan dojam na mene. Ocjenjivanje vaše izvedbe je podcjenjivanje. Ono što vas dvoje jeste i što nudite je ono što umjetnost predstavlja za mene. Reći ću vam najiskrenije hvala!", izjavila je Martina. "Svaka riječ je suvišna. Svi smo žalili što niste osvojili zlatni gumb. Audicija je bila nevjerojatna i nismo mogli vjerovati da bi danas moglo biti ovako. Ja sam i dirnut i sretan i oduševljen", nadovezao se Janko.

Oduševljenje nije krila ni Maja. Njihova izvedba za nju je još na audiciji bila pobjednička. "Mislila sam da ne možete izvesti nešto bolje, a ovo danas bilo je još pet puta bolje. Generalno sam protiv toga da ljudi mijenjaju privatno i poslovno, a u vašem slučaju to je pod obavezno. Ako vi ne uđete u finale ja se selim iz države. Ovo je van svake pameti koliko je dobro", izjavila je Šuput. Davor Bilman svoj je komentar umjesto riječima iskazao gestom. Ustao je i zapljeskao paru koji je svojom točkom visoko podigao ljestvicu, piše dnevnik.hr.

Inače, Matea je Hercegovka, majka joj je iz Gruda, a otac iz Širokog Brijega.

Grude-online.com