Helena Bastić mentorica Maji Spahiji

Helena Bastić, maja spahija

Pred Majom je gomila obaveza koje, između ostalog, obuhvaćaju usavršavanje engleskog, kondicijske treninge, uvježbavanje folklora i još mnogo toga, a jedna od njenih najdražih zadaća je priprema glazbene točke kojom će se predstaviti na natjecanju talenata. I tu se sreća osmjehnula našoj lijepoj misici pa je za mentoricu dobila Helenu Bastić, vrsnu pjevačicu prekrasnoga glasa i školovanu glazbenicu. Naime, Helena koja je miljenica publike još iz vremena suradnje s kultnom grupom Bastardz diplomirala je solo pjevanje na Univerzitetu u Grazu pa će djelić svog bogatog znanja i scenskog iskustva prenijeti talentiranoj Maji.

„Maja ima velike potencijale i ja ću pokušati izvući iz nje maksimum kako bi njen nastup u Kini bio što kvalitetniji. Pažljivo ćemo odabrati pjesmu koja joj najbolje pristaje i u kojoj se ona najbolje osjeća, vrijedno ćemo vježbati i ja sam uvjerena da će Maja ostaviti dobar dojam i zaraditi važne bodove." - kaže Helena Bastić.
Helena je ovih dana u Zagrebu gdje priprema promociju spota za pjesmu „Raj", no ubrzo se vraća u Vodice pa će Maja i ona nastaviti s uvježbavanjem u šibenskom kazalištu koje im je velikodušno ustupilo prostor.