FOTO/VIDEO  Goran Bare: Uživam u stvaranju novih pjesama

Goran Bare, Majke u Tvornici, majke, Miranda Herceg
Na albumu se nalazi 18 odabranih pjesama s koncerta iz 2007. godine, na kojem su se Majke dotaknule svih faza diskografije i oduševile prepunu Tvornicu. Na DVD-u se nalazi cijeli koncert, točnije 27 pjesama. Dizajn koji je dočarao žestinu i sirovost Majki, potpisuje Miranda Herceg.

- CD "Majke u Tvornici" odlično zvuči, jako i snažno. Pravi rock and roll. Najžešći album 2000-tih godina - rekao je Goran Bare.

Poznati glazbenik otkrio je kako je do tog povratničkog koncerta došlo nakon što su gitarist Zoran Čalić i on, nakon susreta 2007. godine, odlučili ponovno zasvirati zajedno.

- Suradnja se nastavila do rujna ove godine kada je Zoran otišao iz benda. I dalje smo Goran Bare i Majke, ali s drugom postavom. Sve to nosi neke dobre stvari. Damir Trkulja je donio svoj pečat i ostavio svoju boju na prošlom albumu. Jako ga je osvježio i pokazao da je vrhunski gitarist i umjetnik. Kao i novi gitarist, Teo Aničić, za kojeg mislim da će ostati duže s nama. On će isto ostaviti svoj pečat i to će zvučati ludo. Trenutačno uživam u stvaranju novih pjesama - otkrio je Bare.

crorec.hr