Georgina Rodriguez iskreno progovorila o vezi s nogometašem Cristianom Ronaldom

ronaldo i georgina

Španjoljska ljepotica Georgina Rodriguez s proslavljenim portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom u vezi je od 2016, godine, a sada je o njoj odlučila iskreno progovoriti za britanski tabloid The Sun

Danas 25- godišnja Georgina Rodriguez priznaje kako nije lako biti u vezi s tako poznatom osobom kao što je Cristiano Ronaldo, no ništa ne bi mijenjala. Kako priznaje u razgovoru za britanski tabloid The Sun, sa zvijezdom nogometnog kluba Juventus dogodila joj se ljubav na prvi pogled. Osim emocionalne povezanosti, Georgina smatra da je važno zadržati onu početnu strast u vezi stoga uvijek inzitira na tome da uvijek spava u donjem rublju. 'Ono što osjećam prema Cristianu jače je od bilo čega i bilo kakvog pritiska. Zajedno smo jači i u našoj vezi postoji obostrano divljenje, a zavođenje mi je jako bitno.

Uvijek spavam u seksi donjem rublju', otkriva lijepa Španjolka dodavši kako se u zavodljivom donjem rublju osjeća 'ugodno' i 'romantično', a ono će svakoga muškarca učiniti 'sretnim'. 

Portugalsku nogometnu zvijezdu, 25- godišnja Georgina Rodriguez upoznala je u trgovini brenda Gucci u Španjolskoj u kojoj je radili na poziciji asistentice prodaje prije ponovnog susreta na eventu talijanskog brenda. 'Na tom događanju mogli smo razgovarati u opuštenoj atmosferi i izvan moga radnog okruženje. Za mene kao i za njega to je bila ljubav na prvi pogled', priznaje Španjolka koja je prije godinu dana postala majka kćeri Alane Martine. Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo također je otac osmogodišnjeg sina Cristiana Juniora i dvogodišnjih blizanaca Eve i Matea koje je na svijet donijela surogat majka.

Potpisivanjem unosnog ugovora s talijanskim klubom Juventus, svoj dom u Madridu Georgina i Cristiano zamijenili su životom u Italiji, a lijepa Španjolska ističe kako joj suprugovo bogatstvo nije bitno. Nakon gubitka oca ranije ove godine, Georgina je priznala kako joj 'najveći luksuz' predstavlja zdravlje i da je bez njega ništa. Iako svoju vezu još uvijek nisu okrunili brakom, Georgina je svojedobno u intervjuu za španjolski magazin Hola! izjavila kako bi voljela postati Cristianova supruga pritom opovrgnuvši glasine o zarukama.

t-portal.hr