Georgina i Ronaldo započeli s pripremama za vjenčanje! Evo što su prvo napravili

ronaldo

Monumentalna građevina je iz devetnaestog stoljeća, izrađena u neoklasicističkom stilu, a kao kulisa se pojavila u filmu iz sedamdesetih „Italian Job".

Cristiano je oduvijek naglašavao da je odgojen kao katolik tako da mu je važno obaviti crkveni obred. Par nosi identično Cartierovo prstenje, a cijena jednog je 615 tisuća funti. Cristiano i Georgina žive zajedno već dulje vrijeme u Italiji, a imaju i jednogodišnju kćer Alanu Martinu, a Ronaldo od prije ima troje djece - osmogodišnjeg sina Cristiana Ronalda mlađeg te jednogodišnje blizance Evu Mariju i Matea Ronalda.

Lijepa Španjolka koja je osvojila jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu već je počela i isprobavati vjenčanice. U detalje vjenčanja upućen je jako mali broj ljudi, no među njima među njima je naravno nogometaševa majka uz koju je jako vezan.

Tako je mama Dolores ranije ove godine o Rodriguez pričala kao svojoj budućoj snahi, istaknuvši pritom da je "staložena" osoba. Rodrigez je putem društvenih mreža pokazala i veliku potporu svom partneru kojeg je model Kathryn Mayorga optužila za silovanje koje se navodno dogodilo u jednom hotelu u Las Vegasu prije devet godina.

Mayorga tvrdi da je nogometaša prijavila policiji, a nekoliko tjedana kasnije Ronaldo joj je isplatio 375 tisuća dolara za šutnju. Sad je slučaj ponovno otvoren, budući da u Nevadi silovanje ne može ući u zastaru.

Ronaldo i Rodriguez su se upoznali u lipnju 2016. godine kad je nogometaš u Guccijevoj trgovini u Madridu gdje je Rodriguez radila kao trgovkinja kupovao ljetnu odjeću.