FOTO  Gdje god se pojavi mami uzdahe

jennifer-lopez, Eva Longoria, moda i ljepota, jennifer-lopez, seks, jennifer-lopez, seksi, jennifer-lopez, garderba Jennifer Lopez , Jennifer Lopez I

Gdje god se pojavi Jennifer Lopez mami uzdahe svoim besprijekorno oblikovanim tijelom, a sada je odlučila pokazati i malo više nego što smo navikli vidjeti.

Jennifer je u oskudnom izdanju pozirala za potrebe magazina In Style, a u razgovoru za isti se osvrnula i na svoje obline koje su česta tema medija i javnosti.


"Obline su u mojoj obitelji slavljene i hvaljene, dio kulture. Bilo je to kao, a Jennifer ima veliku guzu, dobro je to", ispričala je pjevačica, a progovorila je i o vezi s Benom Affleckom koji je nedavno izašao iz klinike za odvikavanje od alkohola.

Njihova je veza trajala od 2002. do 2004. godine nakon što su se upoznali na filmskom setu, a glumio je čak i u njenom glazbenom spotu.

Nakon što ju je zaprosio nastao je pojam "Bennifer". "To je tada bilo grozno. Bilo je jednostavno ludo. Sada barem mogu pokazati tko sam, bar donekle. U ono vrijeme ljudi su vjerovali svemu što su pročitali na naslovnicama tabloida. Bilo je tu dosta laži ili samo trećina istine", izjavila je pjevačica.

Uz održavanje top forme, Jennifer ima vremena i za sve poslovne obaveze, pjeva u Las Vegasu, snima televizijske serije i emisije te filmove, te ističe kako je to za nju sve prirodno i uobičajeno i da uvijek brine o sebi.