FOTO  Tila Tequila bijesna jer je objavljen njen ukradeni kućni pornić

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilu Tequilu jako je razbjesnilo što je stranica 4tube.com objavila isječak iz kućnog pornića koji joj je navodno ukraden s njenog laptopa prije dvije godine, zbog čega ih je odlučila tužiti.

Iako je je video s navedene stranice povučen, na nekim mjestima još uvijek se može naći video (iz kojeg su i priloženi screenshotovi) zbog kojeg je Tila odlučila tužiti 4tube.com - tako se barem tvrdi, a djevojka sa snimke doista nalikuje Tili.

 

To samo po sebi ne bi bilo ništa čudno da ova zvijezda realityja, glumica i model prije samo nekoliko dana na internetu nije sama objavila bizarni video na kojem se, prilično razgolićena, igra svojim grudima i samozadovoljava s tamponom.

Njene gledatelje tom prilikom je osobito zabavio trenutak kada je Tila uslijed pijanstva i zanesenosti prevrnula fotelju na kojoj se senzualno svlačila - i prosula se po podu.

 

Golotinja i seksualne provokacije ni inače nisu strane zgodnoj Tequili no ono što ukradenu snimku čini tako intrigantnom je činjenica da se na njoj Tila prvi put pojavljuje u odnosu s muškarcem - do sada se, naime, uglavnom zabavljala sama sa sobom ili s drugom ženom.

SD