Femminemke u lovu na Eurosong: Mjesecima se pripremamo za te tri minute

feminnem

... u kojoj trebaju savladati ovogodišnju Doru, prvu prepreku ka putu na natjecanje za pjesmu Europe."Jedva čekam kad ću se popeti na binu i raditi ono što najbolje znam i što najviše volim u životu",
rekla nam je Pamela Ramljak u telefonskom razgovoru. "Sve smo uzbuđene, nemamo tremu, ali će se sigurno pojaviti pet minuta prije nastupa. Dobro, možda ne trema, nego ono pozitivno uzbuđenje", dodala je Pamela.

Cure su se potrudile i oko scenskog nastupa, ali nam nisu htjele otkriti detalje. "Imat ćemo rekvizite na bini, ali ne smijem ništa detaljno otkriti. Osmislili smo borbu između dobra i zla, na kraju krajeva, o tome je i tekst. O osobi koja se bori sama sa sobom i moram reći da ljubav na
kraju pobjeđuje", rekla je Pamela.

"Ne nosim puno stvari, u šest godina iskustva sam naučila što mi treba"


S obzirom da će gotovo cijeli ovaj tjedan provesti u Opatiji, pitali smo Pamelu je li prava žena po pitanju pakiranja i količine kofera. "Ma ne, ja uopće ne nosim puno stvari. U šest godina iskustva sam naučila što ponijeti. A imamo i veliki auto tako da će sve stati u slučaju da se nekome zalomi", rekla je kroz smijeh Pamela.

Ipak, niti jedna od krpica koje će ponijeti u koferu od petsto litara nije "za sreću". "Nismo praznovjerne. Prije svakog se nastupa primimo za ruke i pomolimo ili prekrižimo. Zahvalimo Bogu i u tom trenutku uvijek curama kažem da ih volim", rekla je Pamela.

Mjeseci priprema za tri minute nastupa

"Mjesecima se pripremamo za te tri minute za vrijeme kojih nas puca takav adrenalin i euforija. Ne bi taj osjećaj mijenjala za ništa", rekla je Pamela koja je takav nastup usporedila sa skokom iz aviona.

"To je kao da iskačeš iz aviona. Iza nastupa te još neko vrijeme drži sav taj adrenalin, euforija i pun si energije iako tih dana od silnog uzbuđenja ne možeš ništa ni jesti. energije. Tih dana od nervoze ništa ne možeš ni jesti, ali te taj adrenalin drži, pogotovo na većim nastupima kad  pjevaš uživo i plešeš", dodala je Pamela.

"Nadamo se najboljem, a očekujemo najgore"

"To je dvosjekli mač. I prošle smo godine bili jedni od favorita. Zapravo ne želim uopće čitati ni gledati kritike ni predviđanja. Pohvale i dobra predviđanja mogu u tebi izazvati suprotan efekt", smatra Pamela koja kaže kako se nada najboljem i očekuje najgore. "Meni je bitno da te tri minute iskoristimo maksimalno i da ljudi to vide i dožive pjesmu na pravi način", dodaje Pamela i poručuje da svima želi sreću, a pobjedu najboljem.

INDEX