EMOTIVNA SEVERINA Neprocjenjivo je bogatstvo kad te djeca vole

Severina, sin, Severina, Severina Vučković, skrbništvo za sina, crna gora, pjevačica

Severina je Novu godinu dočekala u krugu obitelji u Poreču te kaže kako je njezin sin imao posebne želje koje će sada ispuniti.

"Bila je to zanimljiva godina, godina učenja i rasta i ja se na njoj zahvaljujem", rekla je pjevačica prije nekoliko dana za emisiju 'Premijera' RTV Pink-a.

Kaže kako je u Novu godinu ušla u molitvi. Dodala je kako nema velikih želja, već je samo otkrila za čime žali.

"Mir i spokoj. To su neke stvari koje su samo naše. A opet, s druge strane, upali smo u reality. Nadam se kako ćemo brzo izaći iz tog realitya"- zaključila je.

Krajem prošle godine poznata pjevačica izgubila je pravnu bitku s bivšim partnerom Milanom Popovićem koji je dobio skrbništvo nad sedmogodišnjim sinom te po odluci suda, Aleksandar živi s ocem.

Uvijek kada zapjeva novu pjesmu 'Rođeno moje' koju je posvetila sinu svladaju je emocije. To se isto dogodinlo kada je održala koncert u Crnoj Gori za djecu u Petrovcu.

https://www.instagram.com/p/B66S8whhKgD/

Kada su joj se tijekom pjevanja singla "Rođeno moje" pridružili mališani emotivna severina nije mogla sakriti suze. "Sva djeca koja su me takla su moja djeca, jer su njihove ruke urezane na mom tijelu kao nevidljive tetovaže. Neprocjenjivo je bogatstvo kad te djeca vole" - napisala je Severina ispod snimke.

https://www.youtube.com/watch?v=VkDr7LuoFSw&feature=emb_title