FOTO/VIDEO  Dvi riči - nova uspješnica klape Šufit

klapa "Šufit", Autor glazbe i teksta, Vinko Barčot, Dvi riči
Autor glazbe i teksta ove predivne pjesme je Vinko Barčot koji je napisao i skladbe 'Ne diraj moju ljubav' i „Jubin te" a aranžer je nezaobilazni Remi Kazinoti.

-Drago mi je da je klapa "Šufit" upravo sa pjesmom "Ne diraj moju ljubav" ušla u zabavne glazbene vode. Iako se sa članovima klape "Šufit" osobno baš i ne poznajem, po glazbenoj orjentaciji, načinu kako pjesmu donesu pred slušatelja i po osjećajima u pjevanju, čini mi se da se oduvijek znamo. To je klapa koja sa finoćom i emocijama može sve otpjevati a posebno tihe ljubavne balade kakva je upravo i skladba "Dvi riči" koju su sjajno izveli. Nagrada ovoj pjesmi će biti ako uđe u srca slušatelja što se iskreno nadam - kazao je tim povodom Vinko Barčot.

Klapa Šufit jedna je od najnagrađivanijih klapa.

Nastupima na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu, Šufit se svrstao u sam vrh klapskog pjevanja kao trostruki apsolutni pobjednik! Važni su njihovi na EBU Folk Festivalu u Kolnu i St. Petersburgu

Klapa Šufit je postigla uspjehe u samostalnim nastupima, u suradnji s drugim klapama, sa Tedijem Spalatom imaju dvije sjajne pjesme te na drugim glazbenim festivalima (Večeri dalmatinske pisme Kaštela, Festival dalmatinske šansone u Šibeniku, Melodije hrvatskog juga u Opuzenu)