Đorđe Balađević izgubio živce zbog Severine

seve balaš
... splitska pjevačica zahvalila se svima na svom Facebook profilu i pritom objavila snimku vlastite verzije pjesme 'Uspavanka za dečaka' Đorđa Balaševića.

Ipak, samom autoru to se nije ni najmanje svidjelo, pa se na profilu kćeri Bebe Balašević, ne imenovavši osobno Severinu, osvrnuo na krađu njegovih djela s posebnim naglaskom na spornu pjesmu koja je, kako je rekao, za njega preosobna.

- Nemojte mi govoriti da su sve osobne? Jedno je ako netko mazne batak s astala iz 'Al se nekad dobro jelo' ili zaviri u karte 'Bože zvanog Pub', a drugo kad za jednokratnu upotrebu izdžepari stih iz zaljuljane kolijevke... Ta pjesma je osobna, kao što rekoh, nešto kao mali srebrni češalj koji se ne provlači kroz baš svačiju kosu...

Na kraju krajeva, sud je tu da odluči o nekom autorskom pravu, plagijatu ili starateljstvu. I, da ne bude zabune, iako sam, po nekim izvorima, u mnogo čemu zakon, već odavno mi je jasno da ni slučajno nisam sud... Jer, da jesam, pa makar samo na minutu, odavno bih presudio da se moraju pogasiti svi lažni profili otvoreni na moje ime. Ovako, čudnom podudarnošću, tek sam prije nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kojem će uskoro postojati samo 'Oficijelni Balašević', tako da se više ništa neće moći 'okačiti' bez dozvole moje obitelji, isto kao što nitko neće moći ni 'okačiti se' o nas - napisao je Đorđe.