Danijela Martinović ušla u svjetsko elitno društvo

08.11.2013

Danijela Martinović postala je dio svjetske elite kao prva zvijezda iz regije s vlastitom linijom Cruciani narukvica, talijanskog brenda čije je zaštitno lice posljednjih godina.

Nesvakidašnja priča o narukvicama koje su osvojile svijet započela je 2011. kada je obiteljska tvrtka Cruciani, s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda od tekstila, na tržište lansirala umjetninu u tehnici makramé.Cruciani narukvice s porukama koje su postale svojevrsni društveno-ekonomski fenomen sezone 2011./2012., a koji se nastavlja i dalje.

- Presretna sam s novom linijom narukvica. Cruciani kao jedan od najprestižnijih talijanskih brendova ukazao mi je veliko povjerenje odabravši me u elitno društvo svjetskih zvijezda čije lice krasi omote Cruciani narukvica. Svaka od ovih narukvica nosi određenu poruku, a moje krasi simbol djelteline sa četiri lista pa se nadam da će mnogima donijeti sreću i pozitivnu energiju koja nam je svima toliko potrebna! - izjavila je splitska pjevačica.

Cruicani narukvice s likom Danijele Martinović dostupne su u cijeloj regiji, a uskoro će se naći u prodaji i diljem svijeta.

U Hrvatskoj su ove hit narukvice dostupne u poslovnicama Zlatarne Celje, Douglas parfumerijama, te Heruc galeriji.

gloria.hr

loading...