FOTO/VIDEO  Danijel Boto uskoro izdaje novi singl

Danijel Boto, Danijel Boto, zabava, pjesme, Danijel Boto, urnebes, Danijel Boto, Ivana Marić, Danijel Boto, Danijel Boto, faca , Čapljina, Danijel Boto, Mostar, Danijel Boto, Danijel Boto, Mostar, koncert, Danijel Boto, rtl

Danijel uskoro sprema izdavanje novog singla te potpisivanje ugovora sa poznatom nakladničkom kućom, te za čitatelje portala HERCEGOVINA.info otkriva detalje:

Spremaš novi singl o čemu je zapravo riječ, možeš li nam otkriti o čemu je riječ.

Novi singl bit će jako brza pjesma kao hit singl 'Urnebes', a pjesma Urnebes je osvojila sve tako da su pjesmu počele pjevat i neke grupe po svatovima u Hercegovini i Hrvatskoj.

Spominje se potpisivanje profesionalnog ugovora za poznatu nakladničku kuću za područje Balkana.

A sto se tiče izdavanja novog singla to će biti za jednu veoma jaku izdavačku kuću gdje su poznati pjevali estrade kao što su Ivana Selakov, Dara bubamara te brojni drugi....

Ljetna sezona je pred nama, gdje možemo uživati u tvojim nastupima te kada možemo očekivati samostalni koncert u hercegovini za svoju vijernu publiku.

Ljetna sezona je započela, a što se tiče koncerata nedavni koncert u Širokom brijegu je prošao za pamćenje, pun klub, publika pjeva tvoje pjesme, slikaju se uzimaju autograme, neprocjenjivo. Imam nastupa po svadbama kao gost iznenađenje tu uvijek izazovem ovacije kod ljudi, tako da do kraja ljeta nekog velikog koncerta nema na javnom mjestu, to su uglavnom nastupi kao gost iznenađenja po svatovima.

Za kraj poruka čitateljima portala HERCEGOVINA.info.

Čitateljima bih poručio da budu jednostavni, prirodni i dobri ljudi.