Danijel Boto: Moja djevojka treba biti lijepa, zgodna, prirodna i zabavna

Ljeto provodi radno, a još ga očekuju brojni nastupi u Hrvatskoj i BiH. S Josipom Ivančićem nastupio je sinoć u Staševicama kod Ploča. Često dobiva pozive da bude gost iznenađenja u svatovima. Obožavateljima je ovim putem zahvalio što su godinama uz njega.

Bračna ponuda

Boto je za pogled.ba rekao kako je dobivao bračne ponude od obožavateljica te je naposljetku otkrio da je nakon prekida zadnje veze i dalje solo.

Na pitanje kakva treba biti njegova djevojka odgovara:" Djevojka treba biti lijepa, zgodna, ali prirodna jednostavna,zabavna...naravno bitan je kućni odgoj.

Hit singl Danijela Bote „Urnebes" napisao je Mario Knezević, spot za istoimenu pjesmu napravljen je pod redateljskom palicom Daria Godiča, Cinematix produkcija. Osim Botinog spota, Godič potpisuje režiranje mnogih drugih glazbenih spotova, između ostalog i spotove od Bojana Jambrošića, Minee, Nikol, Josipa Ivančića i drugih.

„Pjesma je odmah postala hit što govori dovoljno da je pobijedila na radio postaji Dubrovnik u izboru hit tjedna, pjesma se vrti po klubovima u Dubrovniku pa i Splitu i Hrvatskoj a u Hercegovini da se ne govori.

Boto će uskoro potpisati nakladnički ugovor za diskografsku kuću HIT Records iz Zagreba. Ugovor će biti potpisan na sedam godina.

„Vjerujem u njihovu ozbiljnost i profesionalnost jer ipak HIT Records je prvi koji je imao najjači radijski festival u Hrvatskoj prije više od 10 godina, a te pjesme su i dan danas hitovi"-kazao je Boto za pogled.ba.

Podsjećamo, Botina karijera je započela na festivalu pjevača amatera „Prvi pljesak Čapljine" prije 15 godina. Trenutno radi nastupe po diskotekama, klubovima i po svadbama kao iznenađenje te planira izdati svoj drugi album.

Pogled.ba