Danieli Škegro posebna nagrada Stručnog žirija za Sveukupan dojam na festivalu Marko Polo

Daniela Škegro, Marko Polo, nagrada

Na pozornici tijekom Finalne večeri uz fantastičnu atmosferu nastupali su izvođači iz Hrvatske, Slovenije, B i H, kao i gošća iz Amerike. Grand Prix Međunarodnog festivala Marko Polo 2014 pripao je Nedi Ukraden za pjesmu-2:22.

Prva Nagrada publike otišla je u ruke Alena Islamovića za pjesmu -Heroina. Posebna nagrada Stručnog žirija za Sveukupan dojam na Međunarodnom festivalu Marko Polo 2014 završila je u rukama mostarske kantautorice Daniele Škegro za pjesmu- Ljubavnica.

-Jako sam ponosna što je jedna ovako lijepa i značajna nagrada završila u mojim rukama. Uzimajući u obzir jako veliku konkurenciju na tom festivalu, time je moje zadovoljstvo veće. I svakako jedna potvrda i veliki poticaj za moj rad. Za nagrađenu pjesmu "Ljubavnica" sam zajedno sa gospodinom Ivanom Šegedinom radila tekst i glazbu, a aranžman potpisuje gospodin Šegedin u suradnji sa Željkom Šparmajerom. Raditi zajedno pjesmu sa gospodinom Šegedinom je svakako bitna stavka u mojoj karijeri. Moram napomenuti da sam na Finalnoj večeri nosila prekrasnu haljinu dizajnirice Olgice Đikić koja je bila na natjecanju za Najljepšu haljinu Balkana 2014. Podsjetila bih još da sam i prošle godine na istoimenom festivalu osvojila nagradu za najbolji tekst pjesme za skladbu "Kida me". Sretna sam što su mnoge moje pjesme nagrađene na raznim festivalima. Prije svega zahvalna sam dragom Bogu,a potom i svima onima koji podržavaju mene i moj rad.

HERCEGOVINA.info