Ćorluka pokazao dio doma u kojem iščekuje bebu s Frankom

Vedran Ćorluka bivši nogometaš

Nogometaš Vedran Ćorluka na društvenim mrežama je pokazao dio doma u kojem živi s trudnom suprugom Frankom Batelić.

Na fotografiji gleda utakmicu svog kluba Lokomotiv Moskva sa psom Oskarom, zanimljivo je da svoj klub ne prati na televiziji već na laptopu. Djelić stana koji se vidi je moderno minimalistički uređen, a dominira bijela boja. Isto tako se vidi i sprava za vježbanje.

Vedran Ćorluka

Inače, pjevačica je ljetos objavila da je trudna, te da će roditi dječaka.
Njihova ljubav započela je u ljeto 2012. godine tijekom izlaska na popularnom Zrću.

Dežurni dušobrižnici bili su uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.

Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv.

Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, a ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled zapela za oko.

I u Frankinu životu u to vrijeme događale su se velike promjene. Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu.

Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života.

Svog je Vedrana često posjećivala u Moskvi, a kako bi se lakše prilagodila životu u Rusiji, pjevačica je s vremenom naučila ćirilicu i progovorila ruski.

U srpnju prošle godine par se obvezao na vječnu ljubav, a raskošno vjenčanje održalo se na jednom imanju u Istri.

Nedugo nakon vjenčanja Franka je priznala kako bi se voljela ostvariti u majčinskoj ulozi.

- Imam psa, ali javljaju mi se majčinski osjećaji. Obožavam djecu, no nemam plana i programa.

Mislim da život ne treba po tom pitanju baš tako planirati - izjavila je tada Franka koja ovo ljeto provodi u slatkom iščekivanju spremajući se za najvažniju ulogu u životu, piše večernjilist.