Chris Evans ili 'Captain America'

Chris Evans, film, poznati glumac
Datum rođenja: 13.6.1981.

Dolazi iz: Boston, Massachusetts, SAD

Najpoznatiji po: uloga u filmu 'Avengers' te filmovima 'Captain America'

Kao i mnoga djeca kada tek krenu u školu, i Chris je pohađao dramsku nastavu te je sudjelovao u brojnim školskim predstavama. Velika većina nas osim što ubije vrijeme na kreativan način, od svega toga ne napravi ništa, no na naše iznimno zadovoljstvo, Chris je nastavio glumiti. Kada se doselio u New York, počeo je pohađati 'Lee Strasberg Theater Institute', a na nagovor prijatelja posjetio je nekoliko casting ureda i sprijateljio se s nekoliko agenata. Nakon nekoliko manjih televizijskih uloga, prvu veću ulogu dobiva 2001. u komediji 'Not Another Teen Movie', a nakon koje su uslijedili filmovi 'Just Married' i 'The Perfect Score'. Za Chrisovu bismo karijeru mogli reći da je krenula uzlaznom putanjom tamo negdje s filmom 'Fantastic Four', poprilično lošim filmom u kojem je zabljesnula Chrisova energija i izvedba. Te su ga godine po prvi puta ozbiljnije zamijetili filmski kritičari, a site Gay.com ga je naveo kao trećeg najseksi muškarca na svijetu. A onda u uslijedili 'Captain America' i Avengersi' s kojima je Chris osigurao svoj dio kolača u filmskoj industriji.

Kada su žene u pitanju, nekoliko je puta naglasio da je iznimno izbirljiv, kao i to da to ne znači da traži savršenstvo. Našalio se i kako mu je bitna lijepa guza na ženi. Još uvijek se nije skrasio, iako je redovito na listi najpoželjnijih neženja, i iako jedva čeka imati ženu, i još više djecu. Najdulja veza mu je bila s kolegicom Jessicom Biel, s kojom je u vezi bio od 2001. do 2006. godine.

Iako nismo ljubitelji akcijskih i stripovskih avantura, definitivno ćemo se uputiti na svaku premijeru Chrisova novog filma kako bismo uživali u pogledu na sve one divne mišiće kojima obiluje njegovo tijelo. Sve one koje je pojurio isklesati kada je shvatio da će ga po prvi puta bez majice diljem svijeta gledati milijuni ljudi.

Mi se nikako ne bunimo...