Celine Dion dolazi u Hrvatsku

Celine Dion, Hrvatska, koncert

Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih zvijezda u povijesti pop glazbe, Celine Dion, 05. lipnja 2020. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert u organizaciji Star produkcije, dio je velike svjetske turneje na kojoj će promovirati svoje najnovije studijsko izdanje ("Courage"), a koja je započela 18. rujna u Quebecu.

Courage world tour uključivat će više od 100 gradova diljem svijeta, a europski dio turneje započet će 23. svibnja 2020. godine u Lodzu u Poljskoj. Osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, ova velika glazbena diva posjetit će i razveseliti svoje obožavatelje u Belgiji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Finskoj, Švedskoj, Danskoj, ali i prvi puta u Hrvatskoj te na Malti i Cipru, javlja HRT.

Prošli tjedan Celine Dion objavila je tri nove pjesme sa svog dugoočekivanog albuma Courage, koji će diljem svijeta biti dostupan od 15. studenog 2019. Pjesme "Imperfections", "Lying Down" i "Courage" predstavljaju nov i uzbudljiv pravac za Celine, a upravo danas premijerno je objavljen video za singl "Imperfections".

Celine Dion jedna je od najpriznatijih i najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Do 18. godine osvojila je brojne nagrade, dominirala je na top ljestvicama 1990-ih, a prodala je gotovo 250 milijuna albuma tijekom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Grammya, dvije nagrade filmske Akademije, sedam Američkih glazbenih nagrada, 20 Juno nagrada (Kanada) i nevjerojatnih 40 nagrada Félix (Quebec). Osvajanjem nagrade "Diamond Award" 2004. godine potvrđen joj je status najprodavanije umjetnice svih vremena, a 2016. godine Billboard Music Awards dodijelio joj je nagradu za životno djelo.

Bila je i na vrhu US Dance Club ljestvica u srpnju 2018. s remiksom singla "Ashes" iz filma Deadpool 2. U lipnju 2018. Celine je uzela dvomjesečnu stanku od nastupa u Ceasers Palaceu u Las Vegasu, kako bi se uputila na svoju rasprodanu turneju CELINE DION LIVE 2018, na kojoj je održala ukupno 22 koncerta u 12 gradova u Aziji, Australiji i Novom Zelandu. Poslije dugih 16 godina, 08. lipnja 2019., Celine Dion završila je s nastupima u Las Vegasu.

https://www.youtube.com/watch?v=WNIPqafd4As#action=share