Bugarska pjevačica optužila Severinu kako ju kopira

Severina, plagijat

Andrea je, naime, na svojem Facebook profilu objavila fotografiju koja prikazuje nju u izdanju od prosinca prošle godine i ispod nje Severinu u vrlo sličnom izdanju u ožujku ove godine u spotu za pjesmu Alcatraz.

Zanimljivo, ispod fotografije je napisala komentar na hrvatskom jeziku:

- Samo malo kopiranja - stoji ispod fotografije bugarske pjevačice, na što su neki od komentara bili kako nju 'svi kopiraju'.

Bilo kako bilo, fotografije izgledaju zaista slično, ali prepustit ćemo našim čitateljima da prosude sami.

Inače, Teodora Andreeva ili poznatije Andrea je super popularna bugarska pop pjevačica. Rođena je u Sofiji, a pjevanje je počela učiti od tete koja je operna pjevačica. Osim toga, u svojim tinejdžerskim godinama osvojila je neke nagrade i u izborima ljepote. Bila je Miss Sofije i Miss turizma Bugarske.

Andrea je 2014. godine objavila pjesmu s Alekom Sandarom 'Peaceful Place'. CNN je spomenuo ovu pjesmu na Planet TV-u zbog njene inicijative i plemenitog cilja. Kako je tada rekao CNN, njihovo djelovanje potiče svjetski mir, humanost i toleranciju. Nakon izjave novinara, CNN je emitirao pjesmu koja je odmah postala hit.

U veljači ove godine Andrea je objavila pjesmu 'Chupa Song' u suradnji s još jednim rumunjskim glazbenikom Costijem. Pjesma je vrlo brzo postala hit, a zbog vrlo jednostavnog, plesnog ritma, postala je vrlo zarazna u svijetu.

Osim toga, Andrea je najklikanija bugarska pjevačica u povijesti, što se vrlo jasno vidi na njenim koncertima koji su rasprodani u Belgiji, New Yorku, Istanbulu, Cipru... Također, gostuje na svakom važnijem koncertu u svojoj domovini - Bugarskoj.

Tijekom godina osvojila je više od 30 međunarodnih nagrada poput 'Balkanska zvijezda', 'Beogradski pobednik', 'Europski glazbenik godine', 'Balkan star' i 'Montefolk' u Crnoj Gori.

dalje.com