Bivši suprug Jennifer Aniston: 'Svijet mora znati kakva je ona zapravo'

Jennifer Aniston, bivši suprug

Nakon dvije godine braka i sedam godina veze, glumački par Jennifer Aniston (50) i Justin Theroux (48) oko Valentinova 2017. objavili su da svatko ide svojim putem. Tada su dali zajedničku izjavu za Associated Press u kojoj su naglasili da bi voljeli svoj razvod držati daleko od oka javnosti, ali da žele spriječiti razne tabloidske špekulacije i reći pravu istinu, prenosi gloria.hr.

Također, objavili su da među njima ostaje osjećaj ljubavi i međusobnog poštovanja.

Kako su dali obećanje, svi su brzo shvatili da će se toga itekako vjerno držati. Nedavno je Justin s puno nježnosti progovorio o svojoj bivšoj dragoj. Komentirajući da je ponosan što se Jennifer pridružila Instagramu. "Svijet bi trebao znati o kakvoj duhovitoj ženi je riječ", rekao je bivši suprug Justin.

Jennifer Aniston prošlog tjedna se pridružila na Instagramu s fotografijom bivših kolega sa seta serije "Prijatelji" i u nekoliko dana te samo četiri objave kasnije zaradila 15.9 milijuna pratitelja.

Glumac je presretan zbog činjenice, a svoje oduševljenje je prenio u razgovoru za medije. "Zaklela se da to nikad neće napraviti, ali ipak je, i mislim da je dobro odlučila", rekla je zvijezda serije "Leftovers". "Svijet treba znati o kako urnebesnoj ženi je riječ, ako to još nisu shvatili.", rekao je ponosan suprug koji je ostao s bivšom suprugom u dobrom odnosu.

Prošlog ljeta ujedinio ih je njihov zajednički pas Dolly kada su odlučili zajedno nazočiti oproštaju od bijelog vučjaka kojeg su imali 13 godina. Jennifer ga je udomila 2006. i nazvala ga je po pjevačici Dolly Parton.

"Tijekom zalaska sunca nakon herojske bitke punopravna članica naše obitelji i naša velik zaštitnica Dolly je položila svoj mač i štit. Bila je okružena cijelom svojom obitelji", napisala je zvijezda serije The Leftovers.