Big Brother: Svi stanari žive zajedno u kući i moraju biti vezani, ispala Dragana

Neki stanari su se razveselili kad su čuli vijest, no neki su izgledali pomalo razočarano. U pregledu dana prikazan je razgovor Marijane i Nikole o njenom braku. Oni su posljednjih dana sve češće zajedno i mnogo pričaju o tome što ih čeka kad izađu van. Nikola je držao glavu u Marijaninom krilu i pitao je bi li se vratila suprugu nakon svega. "Čekat ćemo kraj da vidimo kako je sve ispalo", odgovorila mu je Šibenčanka i kratko dodala: "Bojim se da ništa od svega".

"Na Horvatu se točno vidi koga voli i očito je da bi za Duju učinio sve"

U emisiji je gostovala Horvatova sestra Anita. Pozdravila je svoju kći Reu i rekla kako se Horvat odlično slaže sa svojom malom nećakinjom. "Horvat je u Big Brotheru isti kao i vani, kod njega nema nikakve glume", rekla je Anita. Komentirala je prijateljstvo Horvata i Duje: "Na Horvatu se točno vidi koga voli i očito je da bi za Duju učinio sve. To je vrlo iskreno prijateljstvo". Anita tvrdi da je njen brat zahladio odnose s Draganom, jer ga je ona razočarala. "Bila mu je draga, ali vidi se da se razočarao. Ona je malo kriva što se nije uklopila sa svim stanarima, stalno plače i kuka, nema smisla za humor pa da okrene sve na zezanciju", kaže Anita. Ona smatra da je Horvat najbliskiji sa stanarima otpada, ali i da će se dobro složiti sa stanarima kuće.

Veliki brat objavio je stanarima da su nominirani Dragana, Ema i Nemeš. Prva je u ispovjedaonici bila Marijana. Nominirala je Draganu, jer smatra da se stalno žali te Emu zbog njene navike da "naživcira ljude". Radiša je dao dva boda Nemešu. "Bitno je da cura ostane u kući, bez ženske ne može niti film ni Veliki brat. Jedan bod dajem Dragani, lijepa je cura i žao mi je, ali Emi bih pomogao da dobije nagradu, jer sam human. Njoj treba pomoći", rekao je Radašin. Tamara je odlučila dva boda dati Emi, jer je smatra napornom i razmaženom. Dragani je dala jedan bod, jer joj je Nemeš draži.

"Takva osoba bi nam svima smetala kad se spojimo"

Lester je glasao za Draganu. "Nismo se dobro upoznali, ali ipak je nominiram. Malo je povučena, tiha i mirna. Jedan bod dajem Emi. Na početku me iritirala, ali sad mi je super. Ne želim dati bod Nemešu, jer mi je on super lik", rekao je mladi Makedonac. Bojana je dva boda dala Dragani, jer je smatra neiskrenom. "Malo me razočarala. Jedan bod dajem Emi iz jednostavnog razloga što je Nemeš treći nominirani stanar", pojasnila je odbojkašica. Slavica je također glasala za ispadanje Dragane. "Kad sam kuhala na otpadu, primijetila sam da je tamo vrlo nategnuta situacija zbog nje. Žalili su se na ogovaranja i njihove međuljudske odnose. Pretpostavljam da bi takva osoba svima smetala kad se spojimo", smatra Slavica. Jedan je bod dala Emi, jer joj je naporna.

Nirmal je očekivano, dva boda dao Dragani zbog tračanja stanara. Jedan je bod dao Nemešu za kojeg misli da je super, ali da ponekad pretjeruje s naglim reakcijama. Duško je odlučio dva boda dati Dragani. "Razlog je to što je pričala Marijani nešto što nisam rekao i nešto je svoje izmislila. Volim da ljepotice budu oko mene, ali što da sad radim? Rekla je Marijani da ja nisam želio da dođe u kuću. Ma da dođe u moju kuću, meni bi bilo drago, jer je onako dobra i lijepa, ali ona je glupa i ranjiva, stalno se žali", rekao je Duje i jedan bod dao Emi zato što je ona u prvim nominacijama njemu dala jedan bod. Soraja je glasala za Draganino ispadanje, jer smatra da unosi "previše negativne energije u svakoj situaciji i zadacima". Jedan je bod dala Nemešu, jer se nije u Koloseumu jučer potrudio da stanari otpada osvoje boravak u kući. "Ema je bila u toj ekipi i borila se", kaže Soraja.

"Ona je jedina stanarka koja me uspijeva izbaciti iz takta s nekim stvarima"

Dragana, Ema i Nemeš su glasali zajedno u ispovjedaonici,s tim da su dva stanara imala slušalice na ušima dok je treći nominirao. Prva je glasala Dragana koja je dva boda dala Emi: "Mislim da reagira impulzivnije u nekim situacijama. Nemešu dajem jedan bod jer u Koloseumu nije igrao za ekipu". Ema je dala Nemešu dva boda iz istog razloga, a Dragani je dala jedan bod, jer smatra da je u posljednje vrijeme previše potištena i ne zna se uključiti u društvo. Nemeš je odlučio dva boda dati Emi: "Ona je jedina stanarka koja me uspijeva izbaciti iz takta s nekim stvarima. Jedan bod dajem Dragani, jer se ona još uvijek nije uklopila među nas i zbog tračanja koje diže tenzije na otpadu".

Nakon nominacija Antonija je javila stanarima da ispada Dragana. Na njoj je bilo vidljivo da je očekivala ispadanje, a stanari su je ispratili pjesmom. Nakon toga prikazano je i kako su glasali kapetani. Horvat je dao četiri boda Dragani, a dva Nemešu. "Ipak smo četiri tjedna na otpadu i svaka nam je glupost bitna. Nedostaje nam WC papira i Dragana svaki put kad ide na toalet, obloži cijelu školjku papirom. Nemešu dajem dva boda jer je uvijek bio više naklonjen timu kuće", rekao je Horvat. Nikola je dao četiri boda Dragani, a dva Emi. Kaže kako je s Nemešom dobar od prvog dana, a Ema mu je ponekad prenapadna.

"Nisam jedina koja kukam, niti sam uopće kukala"

Dragana je u razgovoru s voditeljicom otkrila da je bila iznenađena što gledatelji nisu glasali za nju, jer nije bila nominirana prošli tjedan, kad je to očekivala. Nominacije stanara je nisu iznenadile. Za sebe kaže kako nije nekomunikativna, već na otpadu nije imala s kim pričati. Komentirala je i tračanje sa stanarkama kuće koje je bilo prikazano na otpadu: "Nisam imala nikakve loše namjere. Samo sam rekla u tom trenutku kako se osjećam, da sam usamljena i nedostaje mi žensko društvo. Nisam jedina koja kukam, niti sam uopće kukala. U svemu nalazim nešto pozitivno, ali izdržati tri tjedna na otpadu je jako teško, a ja sam pokazala da mogu izdržati". Na kraju je zaključila da joj je boravak u Big Brotheru bio zanimljivo i jako lijepo iskustvo.

Stanari su na kraju dobili novi tjedni zadatak. Slavica, Radašin, Duje i Horvat bili su u ispovjedaonici kada im je Veliki brat dao uže i rekao da će sljedeća četiri dana morati biti vezani uz jednu osobu. Prvi parovi su Slavica i Radašin te Horvat i Duje.

izvor: index.hr