Big Brother: Marijanu ispitivali koji joj je seks bio bolji - u krevetu ili bazenu

Big Brother, marijana, Big Brother, nemeš, marijana, Marijana Čvrljak, marijana, Big Brother, Big Brother, Marijana Čvrljak, marijana, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother
Marijana mu je odgovorila da ne zna da je oboje bilo podjednako, na što ju je on upitao znači li to da se ni jednog puta ne sjeća.

Nemešu se takvo ispitivanje nikako nije svidjelo, pa je škrgutao zubima.

- Ako me nominiraš i ako ispadnem otići ću kod tvoje Radojke i odvesti ću je u grad. Napravit ću joj Facebook i nakon toga, ti si 'dvojka' - rekla je Soraja Dušku.

On joj je odgovorio da je došao u Big Borther da si pronađe 'deviznu penzionerku' koja ima limuzinu u kojoj bi ga vozila na more da se brčka.

- Horvat ti je najbolji prijatelj, a ja odmah iza njega, ne smiješ mi dati ni jedan bod kad budeš nominirao. Ako mi daš i jedan bod, mrzit ću te i nećeš me moći više gledati - rekla je Soraja Dušku koji joj je rekao da će morati razmisliti o tome.

Stanari u glavnoj kući komentirali su kako im je na otpadu bilo ljepše te su planirali taktiku kako da izgube i ponovno se tamo nađu.

U Big Brother kući birali su Miss i Mistera.

- Ma daj, pa suha je, vidi se na televizoru - komentirao je Duško kada je vidio Marijanu u badiću.

Za Miss je izabrana Marijana, a za Mistera Lester. Bojana je bila malo razočarana što nije upala među četiri finalistkinje.

izvor: jutarnji list