FOTO  Belma Džomba, Daniela Gračan i druge ljepotice uživale u Eternityju

ljepota, moda i ljepota
Događanje su uveličale i poznate osobe iz društvenog života voditeljica Belma Džomba, nekadašnja Kraljica Svijeta Daniela Gračan sa suprugom Nenadom nogometnim trenerom, pjevačice grupe E.N.I. Nikolina Tomljenović i Elena Tomeček, manekenke Vedrana Linardić i Nikolina Miletić, koja je uz Ivanu Delač Đolu zaštitno lice ovog ekskluzivnog estetskog centra, vaterpolist Ivan Krapić , Maja Sulić bivša Miss Universe , nekadašnji mister svijeta glumac Phillip Kleva, Maja Uremović, Kristina Ukalović iz poliklinike „Bagatin".

Na elegantnom domjenku prezentirana su poznata pjenušava vina "Millenium Tomac", iz vinarske kuće obitelji koja se tradicijski bavi vinarstvom preko 100 godina te degustacija rakije tvrtke „Aura" koja se bavi proizvodnjom eksluzivnih tradicionalnih proizvoda.
U sklopu ekskluzivnog otvorenja Eternity centra održana je i modna revija riječkih dizajnerica Milene Kapetanović-Peperoncina design te Andree Anić. Cjelokupni program i prezentaciju vozila Lexus NX Hibrid autokuće „Auto Nipon" vodio je Davor Garić.

Estetski centar Eternity u suradnji sa klinikom „Dentalsan" specijaliziran je za njegu kože, nudi tretmane mršavljenja, kompletnu njegu lica i tijela, lasersko odstranjivanje dlačica, tretmane dermalnim filerima, nekirurški face lifting, tretmane pomlađivanja laserom, multipolarnom radiofrekvencijom (Venus legacy) i ultrazvukom. U centru se radi i individualizirana analiza kože, rejuvenacija kože sa Dermapenom, masaže ali i kupke vruće soli iz Mrtvog mora.

Uz centar Eternity priuštite si putovanje u svijet vječne ljepote!

Foto: Arsen Miletić