Bebek u Širokom Brijegu priredio spektakl na Dan grada i Velike Gospe

željko bebek, Široki Brijeg
Da se radi o velikom blagdanu za ovaj hercegovački gradić, govori činjenica da su gradske ulice bile prepune kako za vrijeme procesije uoči blagdana tako i danas, ali i sinoć na koncertu popularnog Željka Bebeka.

Ovaj koncert poklon je Grada Širokog Brijega, kojem se Bebek rado odazvao i na glavnom gradskom trgu napravio spektakl za pamćenje, u kojem je uživalo oko 10.000 Hercegovaca.

- Drago mi je da sam večeras s vama - kazao je Bebek, uz čestitke blagdana i Dana Grada Širokog Brijega. Istaknuo je kako mu je velika čast što će on koncertom doprinijeti tradicionalnoj proslavi, te je naglasio kako će ove noći pjevati samo ljubavne pjesme.

Osim svojih solističkih, kako je najavio, pjevat će večeras i popularne hitove Bijelog Dugmeta po kojima ga većina i pamti.

Stoga je koncertnu večer započeo pjesmom "Na zadnjem sjedištu moga auta".

Ovaj događaj okupio je brojne Hercegovce i Širokobriježane iz raznih krajeva svijeta koji su došli osjetiti ugodno ozračje po kojem nedvojbeno i pamte svoje rodno mjesto.

U okviru dvodnevnog programa obilježavanja Dana Širokog Brijega i blagdana Velike Gospe upriličena je i večer folklora i kulturne baštine, kada su nastupila brojna kulturno-umjetnika društva koja su oživjela izvorno narodno stvaralaštvo.

Anadolu Agency