BB na balkanski način: Divljao je, razbijao i prijetio. Kažnjen je sa zadatkom koji mu osigurava finale

Big Brother, tamara, seks, Big Brother, Big Brother, izbacivanje, Big Brother, nemeš, marijana, Big Brother, marijana, nemeš, Big Brother, Big Brother, marijana, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, nemeš, Big Brother
Nakon što je Big Brother otkrio Nemešu da mu je lagao za nagradu, svi su očekivali da će Beograđanin poludjeti i krenuti u novi razbijački pohod po kući. No to se nije dogodilo, vijest je primio mirne duše. Po internetskim forumima počele su kružiti glasine da je Nemeš nekako saznao za prevaru.

Big Brother lagao je Nemešu da je osvojio nagradu "Adria od srca" za najpopularniju pjesmu na humanitarnoj akciji zbog neprestanog razbijanja po kući, obično nakon pijanstava na tulumima kad bi se on i Marijana posvađali.

"Vjerujem u sebe i svoju glazbu. Ako si mi lagao koliko je moja pjesma gledana i da umjesto milijuna ima samo tisuću, dvije, neće biti dobro! Znaš kakav sam kad sam ljut. Neće biti dobro ako sam ispao budala", zaprijetio je tada markantni operni pjevač.

Big Brother mu je otkrio laž, ali priznao da je njegova pjesma "zaradila" više od milijun klikova na YouTubeu. Na tu vijest osmjeh mu se razvukao na licu.

"Nisam je dobio. Ma, dobro. Žao mi je da nema humanitarne akcije. Nagrada ko nagrada", uz smješak je prokomentirao Nemeš.

Time što je povjerovao u Big Brotherovu laž Nemeš je vratio 35 tisuća eura glavnoj nagradi. "Sretan sam jer je to više nego što sam potrošio od glavne nagrade", rekao je Nemeš.

Nakon što je Nemešova pjesma "Znam taj smešak " na YouTubeu pregledana više od milijun puta, objavljena je i nova pjesma - "Grubijan i kavalir".

Stanari su dobili novi tjedni zadatak - "Balkan song contest". Podijelit će se u pet grupa, a svaka će grupa morati u nedjelju navečer izvesti miks dvije pjesme po izboru Big Brothera. Tom prilikom ukućani će izvesti nastupe kojima će se i direktnom prijenosu iz BB kuće boriti za mjesto na pobjedničkom postolju. Titulu će dobiti oni koji dobiju najviše glasova žirija i publike svih pet zemalja. Osim laskave titule, stanari se bore za još jednu važniju - finalista Big Brothera, što znači da će pobjednici ući direktno u finale showa.

Parovi su Antonija i Marijana, Nemeš i Bojana, Horvat i Duško, Brendon i Soraja i jedini trio - Nikola, Lester i Nirmal.

Nakon odluke o parovima, Big Brother im je podijelio pjesme kojima će se predstavljati ove nedjelje. Stanari su većinom zadovoljni izborom, osim Soraje i Nemeša. Soraja je dobila pjesmu Lady Gage "Born this way" koju nikad nije čula, te se još žali što pjeva s Brendonom "koji nema neki vokal", dok je Nemeš razočaran što je dobio svoju pjesmu "Znam taj smešak". Nemeš je rekao da je htio veći izazov, ali Big Brother smatra da je donio pravu odluku.

Pitanje je ima li Nemeš osjetnu prednost pred drugim stanarima s obzirom da pjeva svoju pjesmu, i gura li ga Big Brother prema finalu showa?

Izvor: jutarnji list