BB: Marijana i Nemeš ponovo skupa

Big Brother, marijana, nemeš, nemeš, marijana, Big Brother, nemeš, marijana, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, nemeš, marijana, Big Brother, Big Brother, izbacivanje, nemeš, marijana, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, nemeš, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Zagreb, nemeš, Marijana Čvrljak, razvod, Big Brother, marijana, nemeš, seks, wc, šolja
"Teturali smo malo lijevo i desno prošlog tjedna. Ali ne mogu protiv srca. Ne želim nikome ništa otežavat, bez veze mi je da budem sretna dok je netko drugi nesretan, ali... Sve je dobro. Ljubav pobjeđuje", rekla je Marijana BB-u u ispovjedaonici.

"Nitko ne vjeruje u to što se događa između mene i Marijane osim mene i nje, svi me gledaju kao da sam blesav"

Nemešu je Lester rekao da objasni malo Marijani da je sve s Milom i Tamarom bila zafrkancija, jer je Marijana bila ljubomorna. Nemeš mu se potužio kako njih dvoje nitko ne shvaća ozbiljno. "Nitko ne vjeruje u to što se događa između mene i Marijane osim mene i nje, svi me gledaju kao da sam blesav. Nije ovo mjesto gdje se donose odluke", kaže Nemeš, no njegova ljubav s Marijanom je, barem za sada, postojana.

"Naložio sam se na nagradu, ali dobro, sve je to rock`n`roll"

Nemeš je "muški" podnio vijesti o tome da je nagrada koju je primio lažna. Jedino mu je važno da nije lažna informacija o gledanosti njegove pjesme na YouTubeu, a kada je od BB dobio potvrdu da to stoji, rekao je da je sretan. "Ja vjerujem u sebe i u svoju muziku. Pa dobro. Žao mi je što nije točno da ste imali tu humanitarnu akciju, ali nagrada k`o nagrada, to je rock`n`roll. Mislim, naložio sam se, ali dobro", rekao je BB zavodnik. A ostale dobre vijesti, o vraćenom novcu i vlastitoj popularnosti je komentirao sa smiješkom: "Idem tamo da se skidam s Brandonom".

izvor: index.hr